Toimistosiivouksen hinta määräytyy kohteen ja tarpeiden mukaan

Toimisto- ja toimitilasiivouksemme hinta määräytyy aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Hintamme sisältävät aina omat työvälineemme ja kokonaishinta riippuu esimerkiksi tilan käyttöasteesta, puhtaudesta ja viikoittaisten siivouspäivien määrästä.

Optimasiivouksen toimistosiivous pääkaupunkiseutu -Turku-Tampere – esimerkkejä siivouskohteista:

• Erikokoisten toimistojen siivous pääkaupunkiseudulla.

• Myymälöiden ja liiketilojen siivous: esim. vaatekaupat.

• Toimitilasiivous eri kohteisiin: esim. kampaamoiden siivous.

• Ravintolasiivous ja teollisuussiivous kuuluvat myös palveluihimme.

• Saniteettitilojen siivous ja tarviketäytöt onnistuvat meiltä myös.

Teemme toimitilasiivouksen myös moneen muuhun liiketilaan: kysy lisää soittamalla tai sähköpostilla. Me vastaamme vuorokauden sisällä!

Näin tilaat meiltä toimistosiivouksen Uudellamaalla:

  • Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai verkkosivujemme kautta – vastaamme 24 tunnin kuluessa, normaalisti jo saman päivän aikana.
  • Asiantuntijamme tekevät toimistosiivouksen arviointikäynnin paikan päälle täysin veloituksetta.
  • Saat meiltä tarjouslaskennan viimeistään seuraavana päivänä katselmuksen mukaisesti.
  • Sovimme aloituksesta ja muista yksityiskohdista.
  • Voit nauttia siististä toimistosta tai muusta toimitilasta, sillä Optimasiivous hoitaa siivouksen ammattitaidolla alusta loppuun!
Pyydä tarjous
Toimistoimuri

Toimistosiivouksen hinta pääkaupunkiseutu – Turku – Tampere – palvelumme sisältää aina:

• Omat ja uudet työvälineet jokaiseen kohteeseen.

• Ympäristö- ja allergikkoystävällisillä Joutsen-merkityillä pesuaineilla siivouksen.

•Kuukausittaisessa sopimuksessa oman siivoustyöntekijän ja kohdevastaavan.

• Toimistotiloissa näkyvillä olevat omavalvontamuistiot.

• Joustavan sopimisen: Optimasiivouksen sopimuksilla on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika.

Toimistosiivouksen hinta – esimerkkinä alueet Helsinki, Espoo, Vantaa:

Siivottavana tilana on 10 hengen suunnittelutoimisto 200 neliömetrin toimistotiloissa. Siivoamme työpäivinä käytössä olevan toimiston kaksi kertaa viikossa ylläpitosiivouksena. Hintaesimerkki tässä tapauksessa on 480 euroa kuukausiveloituksena, hinta sisältää alv-maksun.

Toimitilasiivous – hintaesimerkki myymälän viikkosiivouksesta: 

Siivoamme vaateliikeketjun päivittäin 7 kertaa viikossa, ja myymälä on auki jokaisena viikonpäivänä. Tilan koko on 1000 neliötä, ja toimistosiivouksen hinta Helsinki-Vantaa-Espoo-akselilla on 2200 euroa kuukaudessa. Toimistosiivouksen hinta sisältää alv-maksun.

Toimistosiivous pääkaupunkiseudulla – kokemuksia ripeästä ja ammattimaisesta palvelusta

Me Optimasiivouksella teemme tottuneesti toimistosiivouksen eri kokoisiin tiloihin. Asiakkaamme kiittävät meitä ammattimaisesta otteesta ja aina ripeästä toiminnasta. Ymmärrämme työssämme asiakkaan tilojen erityisvaatimukset, joiden mukaan valitsemme työvälineet ja pesuaineet.

Ammattilaisten tekemä toimistosiivous kattaa sellaiset siivouskohteet ja yksityiskohdat, jotka jäävät asiaan tottumattomalta helposti huomaamatta. Esimerkiksi keittiön tasot, saniteettitilat ja ovien kahvat keräävät helposti likaa ja bakteereita, kun moni ihminen käyttää niitä päivittäin. Näiden huolellinen ja säännöllinen puhdistus auttaa ehkäisemään sairastapauksia, ja vaikuttaa luonnollisesti myös koko tilan yleisilmeeseen.

Toimistosiivous lisää viihtyvyyttä ja säästää omaa aikaasi

Säännöllisellä toimistosiivouksella on suora yhteys koko työyhteisön viihtyvyyteen. Pölystä, tahroista ja roskista vapaat työtilat ovat luonnollisesti mukavammat työskentelyyn. Lisäksi pölyn kerääntyminen ja epäsäännöllinen siivous ovat omiaan huonontamaan huoneilman laatua.

Kun haluat keskittää oman ja työntekijöidesi energian itse työhön, Uudellamaalla toimiva ammattimainen toimistosiivouksemme on tähän huoleton ratkaisu. “Muutaman minuutin pikasiivous” voi venyttää työntekijältä kuin huomaamatta pari tuntia aikaa, jolloin tehokasta työaikaa valuu vääriin tehtäviin. Kun taas homma hoituu ammattilaisten työnä, huomaat ainoastaan aina siistit ja viihtyisät tilat.

Kun jätät toimistosiivouksen ammattilaisten harteille, säästät samalla omaa sekä työntekijöidesi aikaa, ja saat kerralla varmaa työjälkeä!

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.