Toimistosiivouksen hinta määräytyy kohteen ja tarpeiden mukaan

Toimisto- ja toimitilasiivouksemme hinta määräytyy aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Hintamme sisältävät aina omat työvälineemme ja kokonaishinta riippuu esimerkiksi tilan käyttöasteesta, puhtaudesta ja viikoittaisten siivouspäivien määrästä. Kysy myös tehopuhdistuksista. Varsinkin viruskautena pintojen pikainen pyyhintä ei riitä. Työ tulee tehdä tehokkailla aineilla tarpeeksi pitkään.

Toimistojen, tuotantotilojen ja toimitilojen siivous

• Monen kokoiset toimistot pääkaupunkiseudulla joustavilla sopimuksilla

• Myymälöiden ja liiketilojen siivous (esim. vaatekaupat)

• Toimitilasiivous eri kohteisiin (esim. kampaamoiden siivous)

• Tuotantotilojen siivous

• Ravintola- ja teollisuussiivoukset

• Saniteettitilojen siivous ja tarviketäytöt

• Tehopuhdistukset kertaluonteisesti tai sarjana

Teemme toimitilasiivouksen myös moneen muuhun liiketilaan! Kysy lisää soittamalla tai sähköpostilla. Me vastaamme vuorokauden sisällä!

Pyydä tarjous

Toimistosiivouksen hinta – palvelumme sisältää aina:

tausta

Toimistosiivouksen hinta – esimerkkinä alueet Helsinki, Espoo, Vantaa:

Kohteena on 10 hengen suunnittelutoimisto 200 m² toimistotiloissa. Siivoamme työpäivinä käytössä olevan toimiston kaksi kertaa viikossa ylläpitosiivouksena.

Hintaesimerkki tässä tapauksessa on 480 euroa kuukausiveloituksena, sisältäen alv-maksun.

Toimitilasiivous – hintaesimerkki myymälän viikkosiivouksesta: 

Siivoamme vaateliikeketjun 1000 m² tilan päivittäin seitsemän kertaa viikossa.

Toimistosiivouksen hinta Helsinki-Vantaa-Espoo-akselilla on esimerkin tapauksessa 2200 euroa kuukaudessa. Toimistosiivouksen hinta sisältää alv-maksun.

Toimistosiivous pääkaupunkiseudulla – kokemuksia ripeästä ja ammattimaisesta palvelusta

Me Optimasiivouksella teemme tottuneesti toimistosiivouksen eri kokoisiin tiloihin. Asiakkaamme kiittävät meitä ammattimaisesta otteesta ja aina ripeästä toiminnasta. Ymmärrämme työssämme asiakkaan tilojen erityisvaatimukset, joiden mukaan valitsemme työvälineet ja pesuaineet.

Ammattilaisten tekemä toimistosiivous kattaa sellaiset siivouskohteet ja yksityiskohdat, jotka jäävät asiaan tottumattomalta helposti huomaamatta. Esimerkiksi keittiön tasot, saniteettitilat ja ovien kahvat keräävät helposti likaa ja bakteereita, kun moni ihminen käyttää niitä päivittäin. Näiden huolellinen ja säännöllinen puhdistus auttaa ehkäisemään sairastapauksia, ja vaikuttaa luonnollisesti myös koko tilan yleisilmeeseen.

Toimistosiivous lisää viihtyvyyttä ja säästää omaa aikaasi

Säännöllisellä toimistosiivouksella on suora yhteys koko työyhteisön viihtyvyyteen. Pölystä, tahroista ja roskista vapaat työtilat ovat luonnollisesti mukavammat työskentelyyn. Lisäksi pölyn kerääntyminen ja epäsäännöllinen siivous ovat omiaan heikentämään huoneilman laatua.

Kun haluat keskittää oman ja työntekijöidesi energian itse työhön, toimistosiivouksemme on tähän huoleton ratkaisu. “Muutaman minuutin pikasiivous” voi venyttää työntekijältä kuin huomaamatta pari tuntia aikaa, jolloin tehokasta työaikaa valuu vääriin tehtäviin. Kun taas homma hoituu ammattilaisten työnä, huomaat ainoastaan aina siistit ja viihtyisät tilat.

Kun jätät toimistosiivouksen ammattilaistemme harteille, säästät työyhteisösi aikaa ja saat kerralla varmaa jälkeä!

Jätä tarjouspyyntö!

Toimistosiivous Helsingissä
Toimistosiivous Espoossa
Toimistosiivous Vantaalla

tausta

Ota yhteyttä

Soita maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut siivouspalvelut