Arvomme ja toimintaympäristömme

Kalmasiivous, tulipalohuoneistot, raivaustyhjennykset ja erilaiset vahinkotilanteet ovat meille omiamme.

Olemme oman alamme ammattilaisia ja yrityksemme operatiivinenjohto ja kenttäjohto ovat työskennelleet erikoispuhdistusten, kiinteistöhuollon ja vahinkosaneerausten parissa useita vuosia.

Ajatuksemme on, että nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin on aivan erityisen tärkeää, koska iso osa tilauksista on erikoispuhdistuksia vahinkotilanteisiin. Kun asiakas saa nopeasti avun, ja kun työ on suoritettu asianmukaisesti, niin voimme olla tyytyväisiä.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.

Kohtaamme asiakkaita mitä erilaisimmissa elämäntilanteissa, minkä johdosta on tärkeää, että työntekijämme ovat ammattilaisia ja että he ymmärtävät, kuinka toimia erilaisissa asiakastilanteissa. Ymmärtäväisyys sekä kuuntelu- ja empatiakyky nousevat työssämme monesti isoon rooliin.

Yhtiömme käyttää ainoastaan ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, emmekä käytä esimerkiksi liuotin-/klooripohjaisia aineita laisinkaan.

Optimasiivouksen RALA-pätevyys

Saneerauskohteissa toimimme yhdessä RALA ja JVT pätevöityneen yhteistyökumppanin kanssa. Optima hoitaa saneerauskohteissa purku, puhdistus, hajunpoisto, ja kuivaustyöt, ja yhteistyökumppani saneerauksien asennus, mittaus, sähkö ja LVI työt.

Optimasiivous on Yrittäjät jäsenyritys
Optimasiivous AA-lluokitus-2019-FI
Optimasiivous sstl puhtausalan jäsen

Työntekijöidemme työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat ensisijaisen arvokkaita asioita meille. Työntekijämme käyttävät asianmukaisia suojautumismekanismeja savu-, terva- ja kalmakohteissa, joissa hengitystiet joutuisivat koetukselle ilman asianmukaisia suojauksia.

Yhtiömme maksaa työntekijöille kiinteistöalan työehtosopimuksen mukaista

palkkaa, minkä lisäksi työn vaaativuuslisiä, kuten eritesiivouslisiä, hälytyslisiä jne. Yrityksessämme työskentelee kuusi vakituista työntekijää sekä kausittain projektikohteissa jopa kaksikymmentä työntekijää.

Yrityksemme vahvimmat toimintasegmentit ovat kalmasiivous, hajunpoistot, vahinkosaneeraus, päivystyssiivous, ja toimitilasiivous.

Haluaisitko olla osa joukkoamme?

Haemme jatkuvasti puhtaanapidon ja kiinteistöhuollon ammattilaisia.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja meillä on tavoitteena olla vuoden 2018 lopulla pääkaupungin toimivin erikoispuhdistus- ja päivystyspalvelutuottaja. Mikäli sinulla on käytännön kokemusta puhtaanapidosta ja haluat töitä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse asiakaspalvelu@optimasiivous.fi

Päivystystyöntekijöiltä odotamme lisäksi kiinteistöteknistä ymmärrystä, hyvää tilannetajua ja sujuvaa kanssakäymistä suomenkielellä asiakkaan kanssa. Työmme on mielenkiintoista ja jokainen päivä on taatusti erilainen kuin aiemmat päivät.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.