Allergiasiivouksessa eristämme allergeenin käyttäen höyrypuhdistusmenetelmää. Lisäksi teemme pintojen puhdistuksen käsin, johon käytämme ainetta, joka on erityisesti tarkoitettu eläinkosketuksessa olleille pinnoille. Allergiasiivouksessa käymme läpi kaikki pinnat allergeeniä poistavalla puhdistusaineella. Vaikeasti puhdistettavissa pinnoissa käytämme tehokasta höyrypuhdistusmeneltemää, jolla saamme esimerkiksi lämpöpattereiden välit ja lattialistat täysin puhtaiksi.

Allergiasiivouksemme on tehokas monivaiheinen siivoustoimenpide, joka on huomattavasti työläämpi kuin vaikka muuttosiivous.

Allergiasiivouksessa käytämme kertakäyttöisiä carita-liinoja, joilla pyyhitään yksi valittu pinta, ja sen jälkeen otetaan uusi liina. Tällä varmistamme sen, ettei allergeeniä vain levitetä ympäri huoneistoa, vaan se saadaan pinnoilta pois.

Allergiasiivouksessa on tärkeää, että käytetään oikeita puhdistusmenetelmiä ja hyvää kalustoa. Esimerkiksi imureiden tulee olla HEPA-suodatin -imureita ja puhdistusaineiden allergiaystävällisiä, joissa ei ole liuotin- tai kloriittipitoisia aineyhdistelmiä.

Milloin allergiasiivous on tarpeellinen?

Allergiasiivouksen tarpeellisuuteen ja laajuuteen vaikuttavat useat tekijät. Meiltä kysytään usein, että onko tarvetta siivoukselle esimerkiksi parin vuoden asumisen jälkeen, jos taloudessa on ollut yksi koira?

Me vastamme aina, että kyse ei ole siitä, monta koti-eläintä on ollut ja kauan on asuttu, vaan kyse on siitä, että miten uudet asunnon asukkaat kokevat huoneiston.

Huoneiston koolla ja sillä, onko asunnossa hyvä ilmastointi ja onko asuntoa pidetty siistinä, on iso vaikutus allergiasiivouksen tarpeellisuutta arvioitaessa.

Toimitamme allergiasiivouksen tilanneille asianmukaisen todistuksen siivouksesta jossa yksilöidään tehdyt työt, mikäli siivouksen tilaaja tällaisen haluaa.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa allergiasiivouksen liittyvissä kysymyksissä.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.