Allergiasiivousta pääkaupunkiseudulla

Allergiasiivouksessa käymme läpi kaikki pinnat allergeeniä poistavalla puhdistusaineella. Vaikeasti puhdistettavissa pinnoissa käytämme tehokasta höyrypuhdistusmenetelmää, jolla saamme esimerkiksi lämpöpattereiden välit ja lattialistat täysin puhtaiksi.

Allergiasiivouksemme on tehokas monivaiheinen siivoustoimenpide, joka on huomattavasti työläämpi kuin vaikka muuttosiivous.

Allergiasiivouksessa käytämme kertakäyttöisiä carita-liinoja, joilla pyyhitään yksi valittu pinta, ja sen jälkeen otetaan uusi liina. Tällä varmistamme sen, ettei allergeeniä vain levitetä ympäri huoneistoa, vaan se saadaan pinnoilta pois.

Allergiasiivouksessa on tärkeää, että käytetään oikeita puhdistusmenetelmiä ja hyvää kalustoa. Esimerkiksi imureiden tulee olla HEPA-suodatin -imureita ja puhdistusaineiden allergiaystävällisiä, joissa ei ole liuotin- tai kloriittipitoisia aineyhdistelmiä.

Mikäli kohteessa on allergisoivan pölyn (hilseen) lisäksi kotieläimen ominaistuoksua niin otsonointi soveltuu hyvin asunnon ilman raikastamiseen. Otsonointi poistaa ilmasta epäpuhtauksia ja siten myös kotieläimien ominaistuoksua.

Pyydä tarjous

Allergiasiivouksessa keskitytään allergeenin poistamiseen

Allergeeni esiintyy hilseenä, joka sitoutuu parhaiten karvoihin ja pölyyn. Puhdistuksessa käytetään staattisia kertakäyttöliinoja, joita kuluu helposti satoja.  Puhdistusaineet ovat allergiaystävällisiä hajuttomia ja ei liuotin/kloori pohjaisia aineita. 

Käyttämämme imurit ovat Nilfiskin HEPA-suodatin imureita. Höyrypuhdistimina käytämme Kärcher SC 1 Easyfix höyrypuhdistinta

Vaikeissa allergiasiivous kohteissa lattialistat tulee myös irrottaa, ja toisinaan kohteissa on myös kotieläinten ominaishaju, joka tulee saada pois. Kemiallinen hajunpoistomme ja otsonointi on toimiva valinta tähän.

Mitä allergiasiivous sisältää?

 • Vaatekaappien pyyhkiminen

 • Vaatehuoneen hyllyjen pyyhkiminen

 • Kylpyhuoneen ja WC-tilojen pesu (myös puhdistus lattiakaivon kannen alta)

 • Keittiön kaappien pyyhintä

 • Keittiön potkulistojen/alasokkelin puhdistus

 • Jääkaapin puhdistus, myös jääkaapin takana oleva tila

 • Keittiön tasojen ja altaiden puhdistus

 • Ilmastoinnin ulostulojen puhdistus

 • Yläpölyt, kuten kaapistojen päälliset, verhokotelot jne.

 • Lattiapintojen kosteapyyhintä/pesu

 • Kosketuspinnat kuten ovet, valokatkaisimet jne.

 • Lattiareunat ja potkulistat puhdistus 

 • Lämpöpatterit höyrypuhdistus 

 • Lattialistat höyrypesu 

 • Seinät microtec-pyyhintä 

Tehokasta ja ympäristöystävällinen puhdistusaine allergiasiivoukseen

DE-DUST MEAF-50 pölynsidonta-aine on 100% biohajoava ja myrkytön tuote. Tuote sitoo itseensä tehokkaasti pölyä ja käyttöliuoksen vedenhaihtuessa nesteen orgaaninen osa jatkaa pölyhiukkasten sidontaa itseensä, liuos ei kiteydy veden haihtuessa, eikä aiheuta kuivuessaan ns. suolopölyä kuten esim. NaClnesteet. Tiiviste on erittäin riittoisa. Tuote on vaaraton ihmisille, rakenteille, eläimille, kasveille ja maaperälle. Suojaa myös puurakenteita lahoamiselta (esim. maneesit/tallit). Ei vahingoita rakenteita, betonia, asfalttia, rautaa, terästä, kumia, muovia, komposiittia. Ei happamoita tai lannoita maaperää vaan on 100% biohajoava. Voidaan käyttää myös pohjavesialueilla.

Milloin allergiasiivous on tarpeellinen?

Allergiasiivouksen tarpeellisuuteen ja laajuuteen vaikuttavat useat tekijät. Meiltä kysytään usein, että onko tarvetta siivoukselle esimerkiksi parin vuoden asumisen jälkeen, jos taloudessa on ollut yksi koira?

Me vastamme aina, että kyse ei ole siitä, monta kotieläintä on ollut ja kauan on asuttu, vaan kyse on siitä, että miten uudet asunnon asukkaat kokevat huoneiston.

Huoneiston koolla ja sillä, onko asunnossa hyvä ilmastointi ja onko asuntoa pidetty siistinä, on iso vaikutus allergiasiivouksen tarpeellisuutta arvioitaessa.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut siivouspalvelut