Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu

Siivouspalvelut

Asunto puhtaaksi muuton jäljiltä, säännöllinen toimistosiivous liiketilaasi tai taloyhtiön rappusiivoukset ja muut siivouspalvelut? Optiman kokeneet ammattilaiset hoitavat siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille! Olipa kyseessä laiminlyöty muuttoasunto, usean sadan neliön toimisto tai kerrostalokokonaisuus, saat meiltä avaimet käteen -siivouspalvelut.

Tarjoamme siivouspalveluita pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa. Voit tilata palvelumme etukäteen tai päivystyksenä silloin, kun tilanteet pääsevät yllättämään. Päivystyksemme palvelee 24/7, ja olemme paikalla päivystyskohteissa kahdessa tunnissa.

 

Muuttosiivouspalvelut vuokralaiselle ja omistajalle

Muutto edessä, aikaa on vähän, mutta tekemistä paljon? Teemme tottuneesti muuttosiivouksia niin asunnon vuokralaisille, omistajille kuin myyjillekin.

Siivouspalvelumme sisältää käytännössä kaiken, mitä asunnon puhtaaksi saaminen vaatii. Hinta sisältää muun muassa jokaisen huoneen lattioiden, seinien ja muiden tarvittavien pintojen, kuten kaapistojen ja keittiöirtaimiston, pesun. Kylpyhuoneessa puhdistamme lattiakaivot, kaakeliseinät sekä wc-kalusteet.

Olemme erikoistuneet haastavien asuntojen siivouspalveluihin, ja teemme myös raivaussiivouksia. Jos esimerkiksi olet asunnon omistaja ja vuokralaisesi on laiminlyönyt siivousvelvoitetta, toimitamme siivouksemme yhteydessä kuvallisen dokumentin kohteesta, mikä kertoo, mitä toimenpiteitä asunnossa on tehty. Kun taas olet muuttamassa pois vuokra-asunnosta, huolellinen muuttosiivous on tärkeä tekijä, jotta voit luovuttaa asunnon vuokrasopimuksesi mukaisessa kunnossa seuraavalle vuokralaiselle.

Ota yhteyttä

Allergiasiivous asianmukaisilla menetelmillä pääkaupunkiseudulla

Allergiasiivouksessa käytämme puhdistusmenetelmiä ja -kalustoa, jotka auttavat eristämään allergeenin ja poistamaan sen mahdollisimman tehokkaasti asunnosta. Käytämme HEPA-suodatinimureita sekä allergiaystävällisiä puhdistusaineita.

Esimerkiksi huoneistossa oleskelleet lemmikit, ilmanvaihdon laatu ja asunnon yleinen siisteys vaikuttavat siihen, kuinka tehokas allergiasiivous tarvitaan.

Toimitamme allergiasiivouksesta asianmukaisen todistuksen, jossa yksilöimme tehdyt työt.

Toimistosiivous erilaisiin toimitiloihin ja myymälöihin

Haluatko lisätä viihtyvyyttä, pitää liiketilasi ja toimistosi tilat puhtaana ja keskittyä itse muuhun kuin siivoamiseen? Siivouspalvelumme tekee toimistosiivouksia sinulle räätälöidyillä sopimuksilla.

Toimisto- ja toimitilasiivouksessa sovimme yhdessä siivottavan tilan toimenpiteet. Hoidamme esimerkiksi lattioiden, pintojen ja keittiö- ja saniteettitilojen siivouksen.

Siivouspalvelumme sisältää aina omat työvälineemme, allergiaystävällisillä pesuaineilla siivouksen ja kuukausisopimuksissa oman siivoustyöntekijän ja kohdevastaavan. Sopimuksillamme on joustava yhden kuukauden irtisanomisaika.

Taloyhtiön siivouspalvelut ja rappusiivous pääkaupunkiseudulla

Taloyhtiön siivouksessa muun muassa rappu- ja käytäväsiivoukset, taloyhtiön yleisten tilojen sekä saunaosastojen siistiminen kuuluvat palveluihimme. Teemme taloyhtiösi tarvitsemia siivouspalveluita joustavilla huoltosopimuksilla. Kun taloyhtiön siivouspalvelut ovat kunnossa, asukkaat huomaavat vain siistit tilat!

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.