Tupakanhajun poisto asunnosta ja autosta avaimet käteen -ratkaisuna

Saat meiltä kokonaisvaltaisen tupakansavun poiston, jossa valitsemme toimenpiteet kohteen vaativuuden mukaan. Uusimme tarvittaessa myös esimerkiksi lattioita ja teemme purku- ja saneeraustöitä.

Mikäli huoneistossa on poltettu vain parvekkeella ja satunnaisesti tuuletusikkunasta, suoritamme hajunpoiston paikallisesti. Käytämme näihin kohteisiin otsonointia ja kemiallista OdorX-pesua esimerkiksi parvekkeelle, tuuletusikkunaan ja liesituulettimeen. Jos parvekkeella tupakanhaju on pinttynyttä, teemme OdorX-tervapesun ja tehostamme höyryllä esim. parvekelasien puhdistusta.

Haastavissa tupakointiasunnoissa sisätiloissakin on poltettu vuosia, jolloin myös asunnon seinät ovat muuttuneet ruskeaksi. Tällöin pesemme alipainepesurilla pinnat, jolloin pesuri kerää itseensä samalla tupakan tervaa. Tämän jälkeen toteutamme vielä hajunpoiston otsonoimalla, ja lopuksi huoneisto sulkumaalataan Akrostop-maalilla.

Teemme haastaviin hajuhaittakohteisiin sopivia sulkumaalauksia ammattimaalareidemme toimesta. Voimme sulkumaalata asunnosta esimerkiksi ovet, karmit, kaapistot ja patteristot. Hoidamme tarpeen mukaan myös tupakanhajun poistoa autoista  – kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa, kysy lisää!

Tupakanhajun poistaminen tehokkaasti – käsittelemme pinttyneen lian OdorX -pesulla ennen otsonointia

Otsonointi on ylivertainen tapa puhdistaa sisätiloja, mutta se ei menetelmänä poista fyysistä likaa tai esim. tupakan tervaa asunnosta. Likaantuneissa tupakointiasunnoissa teemme ennen otsonointia OdorX -pesun hajua syövällä pesuaineella ja tarvittaessa myös alipaine-imuroinnin lialle. Menetelmällä on mahdollista käsitellä lähes kaikki asunnon pinnat puhtaaksi.

OdorX -pesun ja otsonoinnin jälkeen teemme usein vielä huoneiston sulkumaalauksen Akrostop- tai Tixomatt -maalilla.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut erikoissiivouspalvelut