Kiinteistövahinkojen hoito erikoissiivouksesta koko huoneistojen saneerauksiin

Optiman vahinkopalvelut koostuvat ammattilaisista, joille on kunnia-asia olla auttamassa siellä, missä apua juuri nyt tarvitaan. Meille kokonaisvaltaisuus tarkoittaa sitä, että voit luottaa koko siivous- ja saneerausprosessin meidän käsiimme. Heti ensimmäisenä paikalle saavuttuamme estämme vahingon leviämisen, jonka jälkeen teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet ja viimeistelemme kiinteistösi asumiskuntoon.

Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa, ota yhteyttä!

Kiinteistövahinkojen hoitamisen tyypillisiä työvaiheita

  1. Vahingon leviäminen tulee estää. Esimerkiksi vesivahingon kuivatuksessa vuoto täytyy havaita ja lopettaa, tulipalohuoneistoissa viemme vaurioituneet irtaimistot pois ja kalmahuoneistossa eristämme tilat oikeaoppisesti.
  2. Akuutit toimenpiteet huoneistossa. Jos esimerkiksi tupakointi on aiheuttanut pysyvää hajuhaittaa, asennamme tehokkaan otsonointilaitteistomme vaikuttamaan huoneistoon.
  3. Huoneiston saneeraus ja remontointi vahingon tilanteen ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi jos vesivahingon kosteus on päässyt pintarakenteisiin, poistamme ja uusimme tarvittavat rakenteet, lattiat ja kaakelit. Hajunpoiston yhteydessä teemme huoneistoon myös sulkumaalauksen.
  4. Kun kohteesi vaatii irtaimiston poisvientiä ja uudelleen asennusta, voimme hoitaa myös kodinkoneiden ja irtaimiston asennus- ja korjaustöitä. Uusimme tyypillisesti esimerkiksi keittiön kalusteita keittiöremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä – Optima hoitaa kiinteistösi vahingon jäljiltä kuntoon!

Referenssejä

Koko asunnon saneeraus ja keittiötilojen remontti

Asunto Oy Melkonkatu 17, osakas Suvi Borodin / 04/2019

Asunnon muutostyöt ja täydellinen pintaremontointi

Hagelstamintie 20, osakas Kalevi Rytky / 05/2019

Kuolinasunnon vahinkosaneeraus (koko asunto) ja uusi keittiö

Asunto Oy Satomajuri, isännöitsijä Ari Kiviniitty / 09/2018

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut vahinkopalvelut