Kiinteistövahinkojen hoito erikoissiivouksesta koko huoneistojen saneerauksiin

Optiman vahinkopalvelut koostuvat ammattilaisista, joille on kunnia-asia olla auttamassa siellä, missä apua juuri nyt tarvitaan. Meille kokonaisvaltaisuus tarkoittaa sitä, että voit luottaa koko siivous- ja saneerausprosessin meidän käsiimme. Heti ensimmäisenä paikalle saavuttuamme estämme vahingon leviämisen, jonka jälkeen teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet ja viimeistelemme kiinteistösi asumiskuntoon.

Kiinteistövahinkojen hoitamisen tyypillisiä työvaiheita

  1. Vahingon leviäminen tulee estää. Esimerkiksi vesivahingon kuivatuksessa vuoto täytyy havaita ja lopettaa, tulipalohuoneistoissa viemme vaurioituneet irtaimistot pois ja kalmahuoneistossa eristämme tilat oikeaoppisesti.
  2. Akuutit toimenpiteet huoneistossa. Jos esimerkiksi tupakointi on aiheuttanut pysyvää hajuhaittaa, asennamme tehokkaan otsonointilaitteistomme vaikuttamaan huoneistoon.
  3. Huoneiston saneeraus ja remontointi vahingon tilanteen ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi jos vesivahingon kosteus on päässyt pintarakenteisiin, poistamme ja uusimme tarvittavat rakenteet, lattiat ja kaakelit. Hajunpoiston yhteydessä teemme huoneistoon myös sulkumaalauksen.
  4. Kun kohteesi vaatii irtaimiston poisvientiä ja uudelleen asennusta, voimme hoitaa myös kodinkoneiden ja irtaimiston asennus- ja korjaustöitä. Uusimme tyypillisesti esimerkiksi keittiön kalusteita keittiöremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä – Optima hoitaa kiinteistösi vahingon jäljiltä kuntoon!

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Muut vahinkopalvelut