Remonttisiivousta pääkaupunkiseudulla

Remontin jälkeen tehtävä siivous puhdistaa tilan perusteellisesti rakennuspölystä ja tekee tilasta  asumis- ja oleskelukelpoisen. Kun etsit ripeää remonttisiivousta pääkaupunkiseudulla, me Optimasiivouksella teemme tilastasi nopeasti oleskelukelpoisen.

Teemme remonttisiivouksia muun muassa asuinhuoneistoihin, työmaakohteisiin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin.

Remontin jälkeisen pölyn siivous vaatii ammattilaisten kalustoa ja osaamista, jota ei tavanomaisilla siivousvälineillä ole mahdollista tehdä. Tekemämme remonttisiivous varmistaa sen, ettei huoneistoon jää ei-toivottua remonttipölyä tai muita ilman epäpuhtauksia.

Asiantuntijamme vastaavat sinulle aina alle 24 tunnin kuluessa. Teemme remonttisiivouksia myös viikonloppuisin. Kun haluat nopean ja ammattimaisen remonttisiivouksen Helsinki-Vantaa-Espoo-alueella, ota yhteyttä!

Tehokasta ja ympäristöystävällinen puhdistusaine remontin jälkeiseen siivoukseen

DE-DUST MEAF-50 pölynsidonta-aine on 100% biohajoava ja myrkytön tuote. Tuote sitoo itseensä tehokkaasti pölyä ja käyttöliuoksen vedenhaihtuessa nesteen orgaaninen osa jatkaa pölyhiukkasten sidontaa itseensä, liuos ei kiteydy veden haihtuessa, eikä aiheuta kuivuessaan ns. suolopölyä kuten esim. NaClnesteet. Tiiviste on erittäin riittoisa. Tuote on vaaraton ihmisille, rakenteille, eläimille, kasveille ja maaperälle. Suojaa myös puurakenteita lahoamiselta (esim. maneesit/tallit). Ei vahingoita rakenteita, betonia, asfalttia, rautaa, terästä, kumia, muovia, komposiittia. Ei happamoita tai lannoita maaperää vaan on 100% biohajoava. Voidaan käyttää myös pohjavesialueilla.

Remonttisiivous pääkaupunkiseudulla – kokemuksia nopeasta palvelustamme

Teemme remonttisiivouksia niin asuntoihin, saneerauskohteisiin kuin erilaisiin liiketiloihin.

Olemme erikoistuneet ns. pölyvahinkokohteiden puhdistukseen esimerkiksi remontin suojauksen pettäessä.

Vastaamme yhteydenottoosi 24 h tunnin kuluessa ja voimme työskennellä myös viikonloppuna.

Puhdistamme kohteen perusteellisesti mm. rakennuspölystä, käytössämme on ammattilaisten KOPADI-laitosimurit.

Luovutamme siivotut tilat sinulle täysin asumiskelpoisina ja noudatamme työssämme vaativaa rakennusalan P1-puhtaussluokkaa.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mitä remonttisiivous sisältää?

Huoneiston kiinteiden kalusteiden ja kodinkoneiden perusteellisen puhdistuksen.

Ovien, karmien, listojen, patterien, valokatkaisimien, pistorasioiden, ilmastointiventtiilien pesun.

Seinät käymme läpi Microtec-liinalla.

Saniteettitiloista pesemme kaapistot, suihkupidikkeet, suihkun, altaat, hanat, lattiat, lattiakaivot sekä wc-istuimen alarakenteineen.

Usein poistamme remonttisiivouksen yhteydessä lattiasuojat ja kiinteiden kalusteiden asennussuojat.

Usein myös pesemme ikkunat ja niiden karmit osana remonttisiivousta.

Käyttämämme puhdistusaineet ovat ympäristö- ja pintaystävällisiä, ne eivät jätä kalvopintaa puhdistetulle pinnalle.

Edellä mainittujen esimerkkien ohella remonttisiivoukseen voi kuulua myös muita toimenpiteitä. Remonttisiivouksen yksityiskohdat määräytyvät aina kohteen mukaan.

Remonttisiivous Helsinki – Vantaa – Espoo – hintaesimerkki

Remonttisiivouksemme hinta pääkaupunkiseudulla on alkaen 41 euroa per tunti. Teemme palveluita vähintään neljän tunnin kestoisina.

Huomaathan, että asiantuntijamme määrittelevät aina remonttisiivouksen keston ja lopullisen hinnan. Hintaamme sisältyy aina omat ammattilaisten työvälineet ja matkakulut.

Remonttisiivous puhdistaa asunnon ja tilat pölyttömäksi remontin jäljiltä

Remonttipölyn poistaminen asunnostasi tai toimitilastasi on välttämätöntä, jotta huoneiston sisäilma ja puhtaus saadaan asumis- ja oleskelukelpoiseksi.

Jos asuntoosi jää remonttipölyä, se heikentää sisäilmaa, voi pahentaa allergiaoireita ja on haitallista asunnon kalustolle. Ammattilaisemme havaitsevat remonttipölyä myös siellä, mihin kotisiivouksessa et normaalisti kiinnittäisi huomiota.

Remonttipölyä ei voi poistaa tavanomaisella kuluttajien siivouslaitteistolla tehokkaasti. Siksi onkin tärkeää luottaa remonttipölyn poisto ammattilaisille. Käyttämämme laitteet poistavat rakennuspölyn tehokkaasti kaikkialta asunnosta.

Ammattilaistemme vuosien kokemus remonttisiivouksesta ja välineistömme takaa kohteellesi puhtaan lopputuloksen. Käytössämme on tehokkaat KOPADI-laitosimurit, joissa on kolminkertainen pölynsuodatusjärjestelmä (HEPA). Noudatamme työssämme rakennustöiden siivouksen kaikista vaativinta puhtausluokkaa P1 koskevia määräyksiä. Määräyksen mukaisesti tilat ovat asumiskelpoisesti täysin puhtaat, kun luovutamme ne käyttöösi. Varmistamme myös, että käytön aikana sisäilmaan ei kulkeudu rakennusvaiheesta peräisin olevia epäpuhtauksia.

Työntekijöillämme on aina vaadittava työmaakokemus, voimassa oleva työturvallisuuskortti ja asianmukainen suojapukeutuminen.

Muut saneerauspalvelut