Muuttosiivous on mahdollinen kun kyseessä on esimerkiksi

• omistusasunnon tai vuokra-asunnon muuttosiivous

• tilanne, jossa tarvitset vuokravakuutta varten todistuksen muuttosiivouksesta

• jos vuokralaisesi on laiminlyönyt asunnon siivousvelvoitetta

Asunnon muuttosiivous on mahdollistaa toteuttaa edellä mainittujen esimerkkien ohella eri kohteisiin, joten kysy rohkeasti lisää ja pyydä meiltä muuttosiivoustarjous

Muuttosiivous – hinta pääkaupunkiseudulla määräytyy kohteen mukaan tarjouspyynnön kautta 

Veloitamme yhdeltä muuttosiivouksen tunnilta 38 euroa ja teemme siivoukset vähintään neljän tunnin palveluna. Huomaathan, että muuttosiivouksen lopullinen hinta määräytyy aina kohteen mukaan ja perustuu siihen arvioon, jonka ammattilaisemme tekevät. Kun haluat tarkan hinta-arvion muuttosiivouksesta, pyydä meiltä tarjous.

Muuttosiivouksen hinta kattaa ammattilaisten toteuttaman siivoustyön kokonaisuudessaan ja käytämme aina omia työvälineitä. Jokainen siivoustyömme sisältää tyytyväisyystakuun, joten tilaamalla Optimasiivouksen palvelut voit varmistua kerralla kuntoon tehdystä työstä. Muuttosiivouksen hinta kattaa ammattilaisten toteuttaman siivoustyön kokonaisuudessaan ja käytämme aina omia työvälineitä. Jokainen siivoustyömme sisältää tyytyväisyystakuun, joten tilaamalla Optimasiivouksen palvelut voit varmistua kerralla kuntoon tehdystä työstä.

Mitä muuttosiivous pitää sisällään?

• keittiössä jääkaappien, hellojen, liesituulettimien ja kaapistojen pesun

• kylpyhuoneessa lattiakaivojen, wc-istuimen, wc-kaluisteiden, kaakeliseinien ja lattioiden huolellisen pesun

• muissa huoneissa myös lattioiden ja lattialistojen imuroinnin ja pesun

• valokatkaisimien, pistorasioiden ja ovien pyyhkimisen kosteuspyyhinnällä

• eli kaiken mitä asunnon mahdollisimman puhtaaksi saaminen vaatii

Pyydä tarjous

Vuokra-asunnon muuttosiivous takaa siistin työjäljen

Muuttosiivous on olennainen osa muuton onnistumista. Esimerkiksi kun muutat asunnosta toiseen, olet velvoitettu luovuttamaan asunnon siistinä eteenpäin. Vuokra-asunnon muuttosiivous on sinulle vaivatonta, kun työn toteuttavat alan osaavimmat tekijät, joilla on monen vuoden kokemus eri kohteiden siivoustöistä.

Asunnon siivous muuton yhteydessä vaatii normaalia tarkempaa työjälkeä ja tottunutta silmää havaita siistimisen eri tarpeet joka huoneessa, jotta työ vastaisi muuttosiivouksen yleisiä käytänteitä.

Joten jos haluat että asunnon siivous muuton yhteydessä onnistuu vaivattomasti, taloudellisesti ja erinomaisella työjäljellä, käänny Optimasiivouksen ammattilaisten puoleen!

Omistusasunnon muuttosiivous vuokralaisen jäljiltä tehdään tarvittaessa raportin kera  

Myös omistuksessa olevan asunnon muuttosiivous on olennaista tehdä huolellisesti, kun vuokraat huoneistoa eteenpäin tai muutat uuteen asuntoon itse. Ammattilaisten tekemä muuttosiivous sekä säästää aikaasi asunnon muilta järjestelyiltä ja osaa ottaa huomioon seikkoja, joita asunnon perinteisessä sunnuntaisiivouksessa ei itse tule huomatuksi.

Vuokranantajana voit kohdata tilanteen, jossa vuokralainen ei ole hoitanut asunnon siisteyttä sovitusti, jolloin siivousalan ammattilaisten tekemä asunnon muuttosiivous on ainoa ratkaisu saada asunto jälleen vuokrauskuntoon. Hoidamme tässä tapauksessa myös valokuvallisen raportin, jonka kautta voit vuokranantajana viedä siivouksen laiminlyönnin eteenpäin ja periä siivouksen kustannukset vuokravakuudesta.

Muuttosiivous – kokemuksia nopeasta ja osaavasta siivouspalvelusta

Optimasiivous on tunnettu ripeästä ja osaavasta siivouspalvelusta. Asiakkaidemme kertomat positiiviset muuttosiivouskokemukset korostavat etenkin nopeaa palvelua, hyvää hinta-laatusuhdetta ja haastavien kohteiden ammattimaista käsittelyä.

Olemme esimerkiksi toteuttaneet asunnon muuttosiivouksen monesti muutaman tunnin varoitusajalla, ja kiireellinen muuttosiivous pääkaupunkiseudulla onnistuu meiltä sujuvasti. Päivystyksemme palvelee päivittäin, ja saamme asiakkailta paljon hyvää palautetta nopeasta vastaustahdistamme.

Muuttaminen vie paljon energiaa itse muuton järjestelyyn sekä pakkaamiseen, ja muuttosiivous on asia, jolle täytyy varata aikaa ja oikeanlaiset välineet. Kun siivous on ammattilaisten käsissä, työjälki on takuulla siistiä ja pysyy aikataulussa, ja sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.