Muuttosiivous on mahdollinen kun kyseessä on esimerkiksi

• omistusasunnon tai vuokra-asunnon muuttosiivous

• kun tarvitset vuokravakuutta varten todistuksen muuttosiivouksesta

• jos vuokralaisesi on laiminlyönyt asunnon siivousvelvoitetta

Asunnon muuttosiivous on mahdollista toteuttaa edellä mainittujen esimerkkien ohella eri kohteisiin, joten kysy rohkeasti lisää!  

Muuttosiivous – hinta kattaa koko palvelun matkakuluista työvälineisiin

Muuttosiivouksen hinta kattaa ammattilaisten toteuttaman siivoustyön kokonaisuudessaan. Veloitamme yhdeltä tunnilta 38 euroa. Huolellinen siivous on tärkeä osa asunnon muuttoa, joten Optimasiivouksen muuttosiivous toteutetaan vähintään neljän tunnin palveluna. Jokainen siivoustyömme sisältää tyytyväisyystakuun, joten tilaamalla Optimasiivouksen palvelut voit varmistua kerralla kuntoon tehdystä työstä.

Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseudulla ja Turun ja Tampereen alueilla. Muuttosiivouksen hinta sisältää aina matkakulut.

Siivouksessa käytämme aina omia työvälineitämme, joten voit luottaa koko siivoustyön alusta loppuun meidän käsiimme.

Jos siis varma työnjälki, nopea toteutus ja järkevä hinta-laatusuhde kuulostaa hyvältä, pyydä meiltä muuttosiivoustarjous ja laitamme hihat heilumaan!

Mitä muuttosiivous pitää sisällään?

• Keittiössä jääkaappien, hellojen, liesituulettimien ja kaapistojen pesun.

• Kylpyhuoneessa lattiakaivojen, wc-istuimen, wc-kaluisteiden, kaakeliseinien ja lattioiden huolellisen pesun.

• Muissa huoneissa myös lattioiden ja lattialistojen imuroinnin ja pesun.

• Valokatkaisimien, pistorasioiden ja ovien pyyhkimisen kosteuspyyhinnällä.

• Eli kaiken mitä asunnon mahdollisimman puhtaaksi saaminen vaatii!

Pyydä tarjous

Vuokra-asunnon muuttosiivous takaa siistin lopputuloksen

Muuttosiivous on olennainen osa muuton onnistumista. Esimerkiksi kun muutat asunnosta toiseen, olet velvoitettu luovuttamaan asunnon siistinä eteenpäin. Vuokra-asunnon muuttosiivous on sinulle vaivatonta, kun työn toteuttavat alan osaavimmat tekijät. Asiantuntijoillamme on monen vuoden kokemus eri kohteiden siivoustöistä.

Asunnon siivous muuton yhteydessä vaatii normaalia tarkempaa työnjälkeä ja tottunutta silmää havaita siistimisen eri tarpeet joka huoneessa, jotta työ vastaisi muuttosiivouksen yleisiä käytänteitä.

Joten jos haluat että asunnon siivous muuton yhteydessä onnistuu vaivattomasti, taloudellisesti ja erinomaisella työnjäljellä, käänny Optimasiivouksen ammattilaisten puoleen!

Omistusasunnon muuttosiivous vuokralaisen jäljiltä tehdään tarvittaessa raportin kera  

Omistuksessa olevan asunnon muuttosiivous on olennaista tehdä huolellisesti, kun vuokraat huoneistoa eteenpäin tai muutat uuteen asuntoon itse. Ammattilaisten tekemä muuttosiivous huomioi seikkoja, joita et itse tavanomaisessa siivouksessa välttämättä huomaisi.

Vuokranantajana voit kohdata tilanteen, jossa vuokralainen ei ole hoitanut asunnon siisteyttä sovitusti. Tällöin ammattilaisten tekemä asunnon muuttosiivous saa asunnon jälleen vuokrauskuntoon. Hoidamme myös valokuvallisen raportin, jonka kautta voit vuokranantajana viedä siivouksen laiminlyönnin eteenpäin ja periä siivouksen kustannukset vuokravakuudesta.

Muuttosiivous – kokemuksia nopeasta ja osaavasta siivouspalvelusta

Optimasiivous on tunnettu ripeästä ja osaavasta siivouspalvelusta. 

Päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri ja kiireellisissä tapaukissa olemme kohteessa keskimäärin kahden tunnin kuluessa.

Asiakkaidemme positiiviset muuttosiivouskokemukset korostavat etenkin nopeaa palvelua, hyvää hinta-laatusuhdetta ja haastavien kohteiden ammattimaista käsittelyä.

Olemme esimerkiksi toteuttaneet asunnon muuttosiivouksen monesti muutaman tunnin varoitusajalla, joten kiireellinen muuttosiivous onnistuu meiltä sujuvasti. 

Muuttaminen vie paljon energiaa itse muuton järjestelyyn sekä pakkaamiseen. Kun siivous on ammattilaisten käsissä, työnjälki on takuulla siistiä ja pysyy aikataulussa – ja sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.