Muuttosiivous – hinta kattaa koko palvelun matkakuluista työvälineisiin

Muuttosiivouksen hinta kattaa ammattilaisten toteuttaman siivoustyön kokonaisuudessaan. Veloitamme yhdeltä tunnilta 38 euroa. Huolellinen siivous on tärkeä osa asunnon muuttoa, joten Optimasiivouksen muuttosiivous toteutetaan vähintään neljän tunnin palveluna. Jokainen siivoustyömme sisältää tyytyväisyystakuun, joten tilaamalla Optimasiivouksen palvelut voit varmistua kerralla kuntoon tehdystä työstä.

Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseudulla. Muuttosiivouksen hinta sisältää aina matkakulut. Siivouksessa käytämme aina omia työvälineitämme, joten voit luottaa koko siivoustyön alusta loppuun meidän käsiimme.

Jos siis varma työnjälki, nopea toteutus ja järkevä hinta-laatusuhde kuulostaa hyvältä, pyydä meiltä muuttosiivoustarjous ja laitamme hihat heilumaan!

Pyydä tarjous

Mitä muuttosiivoukseen on hyvä sisällyttää?

Muuttoon liittyvä loppusiivous voi sisältää ainakin seuraavat toimenpiteet:

  • Vaatekaappien pyyhkiminen
  • Vaatehuoneen hyllyjen pyyhkiminen
  • Kylpyhuoneen ja WC-tilojen pesu (myös lattiakaivon puhdistus)
  • Keittiön kaappien puhdistus
  • Uunin ja lieden pesu, myös lieden taustan puhdistus
  • Jääkaapin puhdistus, myös jääkaapin takana oleva tila
  • Keittiön tasojen, hanojen ja altaiden puhdistus
  • Ilmastoinnin ulostulojen puhdistus
  • Lattiapintojen kosteapyyhintä/pesu

Muuttosiivousten sisältö saattaa vaihdella

Jotkut edellä mainituista siivouksen osa-alueista eivät aina sisälly muuttosiivoukseen. Se saattaa joissakin tapauksissa sisältyä loppusiivoukseen, toisinaan taas ei.

Jos olet asunut vuokra-asunnossa, niin vuokranantajasi (asunnon omistaja) saattaa edellyttää siivoukselta jotain muutakin. Tarkemman listan juuri sinun asuntosi loppusiivouksesta saat vuokranantajaltasi kysymällä.

Muuttosiivous myyntitilanteessa

Asunnon myyntitilanteessa haluat asuntosi näyttävän mahdollisimman edustavalta. Jos olet myymässä asuntoasi, siivouksen sisältöön kannattaa panostaa. Esimerkiksi lattian vahaus saattaa tuoda ostajaehdokkaalle silminnähtävää lisäarvoa asunnollesi.

Eroa muuttosiivousten työnkuvaan tekee sekin, onko muuttosiivouksen tilaava asiakas muuttamassa itse asuntoon vai tuleeko se vuokrauskäyttöön esimerkiksi Airbnb:n kautta.

Siivouspalvelun sisältöön saattavat vaikuttaa myös asiakkaan henkilökohtaiset mieltymykset, ja asunnon jatkokäyttösuunnitelmat. Esimerkiksi asunnon mennessä remonttiin, pelkkä roskien keräys ja harjapuhdistus voi riittää.

Vuokra-asunnon muuttosiivous takaa siistin lopputuloksen

Muuttosiivous on olennainen osa muuton onnistumista. Esimerkiksi kun muutat asunnosta toiseen, olet velvoitettu luovuttamaan asunnon siistinä eteenpäin. Vuokra-asunnon muuttosiivous on sinulle vaivatonta, kun työn toteuttavat alan osaavimmat tekijät. Asiantuntijoillamme on monen vuoden kokemus eri kohteiden siivoustöistä.

Asunnon siivous muuton yhteydessä vaatii normaalia tarkempaa työnjälkeä ja tottunutta silmää havaita siistimisen eri tarpeet joka huoneessa, jotta työ vastaisi muuttosiivouksen yleisiä käytänteitä.

Joten jos haluat että asunnon siivous muuton yhteydessä onnistuu vaivattomasti, taloudellisesti ja erinomaisella työnjäljellä, käänny Optimasiivouksen ammattilaisten puoleen!

Ota yhteyttä

Muuttosiivous vuokranantajille: saat meiltä myös raportin muuttosiivouksesta

Omistuksessa olevan asunnon muuttosiivous on olennaista tehdä huolellisesti, kun vuokraat huoneistoa eteenpäin tai muutat uuteen asuntoon itse. Ammattilaisten tekemä muuttosiivous huomioi seikkoja, joita et itse tavanomaisessa siivouksessa välttämättä huomaisi.

Vuokranantajana voit kohdata tilanteen, jossa vuokralainen ei ole hoitanut asunnon siisteyttä sovitusti. Tällöin ammattilaisten tekemä asunnon muuttosiivous saa asunnon jälleen vuokrauskuntoon. Hoidamme myös valokuvallisen raportin, jonka kautta voit vuokranantajana viedä siivouksen laiminlyönnin eteenpäin ja periä siivouksen kustannukset vuokravakuudesta.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muuttosiivous – kokemuksia nopeasta ja osaavasta siivouspalvelusta

Optimasiivous on tunnettu ripeästä ja osaavasta siivouspalvelusta.

Päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri ja kiireellisissä tapaukissa olemme kohteessa keskimäärin kahden tunnin kuluessa.

Asiakkaidemme positiiviset muuttosiivouskokemukset korostavat etenkin nopeaa palvelua, hyvää hinta-laatusuhdetta ja haastavien kohteiden ammattimaista käsittelyä.

Olemme esimerkiksi toteuttaneet asunnon muuttosiivouksen monesti muutaman tunnin varoitusajalla, joten kiireellinen muuttosiivous onnistuu meiltä sujuvasti.

Muuttaminen vie paljon energiaa itse muuton järjestelyyn sekä pakkaamiseen. Kun siivous on ammattilaisten käsissä, työnjälki on takuulla siistiä ja pysyy aikataulussa – ja sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Muut siivouspalvelut