Mitä muuttosiivoukseen kuuluu?

Pesemme jääkaapit, hellat, liesituulettimet, keittiökaapistot, lattiakaivot, wc-istuinmen, wc:n kalusteet, kaakeliseinät ja lattiat erityisellä tarkkuudella.

Lisäksi suoritamme lattioiden ja lattialistojen imuroinnin ja pesun. Pyyhimme pistorasiat, valokatkaisimet ja ovet kosteuspyyhinnällä.

Asunnosta tulee siis niin puhdas kuin se vain voi olla.

Vuokranantajat, isännöitsijät ja muut kiinteistötoimijat

Onko vuokralainen jättänyt asunnon asiattomaan kuntoon? Silloin on hyvä kääntyä puoleemme ja tilata muuttosiivous.

Meiltä saat tilattua siivouksesta raportin, joka sisältää valokuvadokumentoinnin huoneistosta. Sen avulla vuokranantajan on helpompi viedä laiminlyönti eteenpäin, ja esimerkiksi pidättää vuokravakuudesta siivouskustanne.

Raivaussiivous

Toteutamme häätöhuoneistojen, päihdekuntoutujien, hamstaraajien ja muuten vain törkykuntoon joutuneiden asuntojen raivaussiivouksia. Huoneistot tyhjennetään ja pestään perusteellisesti. Laadimme työstä asianmukaisen raportin kuvadokumentteineen. Usein tämän tyyppisissä huoneistoissa on myös saneeraustöiden tarve.

Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme kohteen siten että mitä tehopesutoimenpiteillä voidaan pelastaa ja miltä osin huoneisto tarvitsee saneerauksen. Laadimme asiakkaallee siivous ja tyhjennys tarjouksen, sekä sen lisäksi sanneraustarjouksen mikäli asiakas niin toivoo.

Raivaussiivouksen hinta?

Tyypillinen 1h+kk+kph 32 m2 häätöhuoneiston tyhjennys ja täydellinen tehopesu seinineen = 1640€ sis. alv. Hinta sisältää asunnon ja varaston tyhjennyksen sekä koko asunnon pesun paitsi ei kattoa, ikkunoidenpesua ja kuvaraportointia.

Raivaussiivouksille ja huoneiston saneeraustöille on saatavilla 90 päivän koroton maksu-aika.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.