Olethan huolehtinut porraskäytävien siivouksen kuntoon? Rappujen ja kerrostalon yleisten tilojen siisteys on asukkaiden viihtyvyyden ja pintojen kunnossa pysymisen kannalta hyvin tärkeää. Porraskäytävän huokoinen muovimatto ei ole pitkäikäinen, jos sitä ei hoideta oikein. Porraskäytävät, porrasaskelmat ja hissit vaativat hyvää ylläpitosiivousta ja vuosittaisia peruspesuja.

Meiltä saat myös taloyhtiön ympärivuotisen piha-alueiden kunnossapidon,
julkisivujen peruspesut, ja erilaiset korjaustyöt. Reagoimme myös yksittäisiin toimeksiantoihin ja hoidamme graffitien poistot sekä muut ilkivallan jäljet.

Me Optimalla teemme rappusiivoukset, taloyhtiön yleisten tilojen siivouksen sekä muut taloyhtiön tilaamat sopimussiivoukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Siivoamme tottuneesti niin isojen kerrostalojen kuin pienempien asunto-osakeyhtiöiden rappuja ja yleisiä tiloja. Olemme erikoistuneet haastaviin erikoissiivouksen kohteisiin, ja asiantuntijamme ovat tarkasti koulutettuja tehtäviinsä.

Valitsemalla Optimasiivouksen varmistat, että taloyhtiösi yleiset tilat näyttävät puhtailta. Luotettavat siivouspalvelumme helpottavat taloyhtiönne arkea monin tavoin.

Pyydä tarjous jo tänään, teemme katselmuksen pikimmiten, ja tarjouksen saatte viimeistään kaksi päivää katselmuksemme jälkeen.

Pyydä tarjous

Mikä on tärkeää taloyhtiön puhtaanapidossa?

Hyvin hoidetun taloyhtiön siivouksen huomaat siitä, että mitään huomautettavaa ei ole.

Siistit ja huolitellut sisäänkäynnit, käytävät, raput ja muut yleiset tilat antavat hyvän kuvan taloyhtiöstä ja ovat tärkeä tekijä koko taloyhtiön asukkaiden viihtyvyydessä. Oikein tehty yleistilojen siivous kertoo, että hallitus ja isännöitsijä ovat hoitaneet velvoitteensa hyvin – ja että asukkaat ovat tyytyväisiä!

Asukkaille puhtaat kerhotilat, pesutuvat, pyörävarastot ja puhtaat kellarikäytävät ovat erittäin tärkeitä asioita. Tuskin kukaan haluaa asioida pölyisessä pyykkituvassa, hiekkaisessa käytävässä, saati portaikossa, jonka kaiteet kaipaavat puhdistusta. Puhumattakaan sauna- ja pesutilojen käytöstä, sillä on erittäin tärkeää, että yleiset tilat pysyvät hygieenisinä, puhtaina ja bakteerittomina!

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Erikoispalvelut taloyhtiön siivoukseen

Tarvitsetko kumppania erityisen haastaviin kohteisiin, kuten ilkivallan ja pinttyneen lian puhdistamiseen? Optimasiivous auttaa!

  • Pesemme höyrypesurilla kerrostalojen julkisivuja, kivijalkoja, ovikatoksia ja parvekkeita
  • Poistamme graffiteja
  • Pesemme käytävämattoja
  • Raivaamme ullakoita ja varastokäytäviä
  • Toteutamme puhdistuksia VSS-tiloihin

Rappusiivoussopimuksillamme on vain yhden kuukauden (1kk) irtisanomisaika, joten olemme joustava kumppani monen kokoisiin taloyhtiöihin. Ansaitsemme pitkät sopimukset mieluummin laadukkaan työn seurauksena!

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään taloyhtiön siivoukseen liittyvissä kysymyksissä – ota yhteyttä jo tänään!

Muut siivouspalvelut