Rikospaikkasiivousta Etelä-Suomessa

Teemme rikospaikkasiivouksia kohteisiin, joissa on tehty esimerkiksi ilkivaltaa, väkivaltaa tai surmatyö. Tällöin akuutit siivoustoimenpiteet tulee hoitaa nopeasti ja ammattilaisten välineillä, jotta tilat saadaan puhtaaksi ilman vahingon leviämistä.

Suoritamme rikospaikkasiivouksia koko Etelä-Suomen alueella. Asiantuntijamme ovat paikalla viimeistään kahden tunnin kuluttua yhteydenotosta. Päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Olemme työssämme vaitiolovelvollisia ja teemme toimeksiannoissamme yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Tyypillisesti rikospaikkasiivouksemme tilaa asunnon omistaja, huoltoyhtiö, kiinteistönhoitaja tai viranomainen. Myös itse rikoksen uhriksi joutuneet henkilöt tilaavat rikospaikkasiivouksia meiltä. Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos olet joutunut tilanteeseen, jossa rikospaikkasiivous tulisi tehdä.

Näin tilaat rikospaikkasiivouksen

Rikospaikkasiivous – tyypillisenä kohteena asuinhuoneistot ja julkiset tilat

Rikospaikkasiivous ei tarkoita läheskään aika paikkaa, jossa olisi tehty surmatyö. Useimmiten rikospaikkasiivouksen kohteena ovat tilat, joissa on tehty vahingontekoja tai väkivaltaa. Tyypillinen tilanne on esimerkiksi väkivaltainen kahnaus rappukäytävässä, jonka jäljet täytyy siivota.

Muita yleisiä rikospaikkasiivouksen tiloja ovat monet yleiset tilat, joissa ihmiset viettävät aikaansa. Julkiset asemarakennukset, odotustilat ja kauppakeskukset ovat usein ilkivaltaisen rikospaikkasiivouksen kohteita. Esimerkiksi ikkunoiden rikkominen, julkisten tilojen sotkeminen sekä irtaimiston vahingoittaminen ovat ilkivaltaa, joiden jälkiä usein siivoamme.

Teemme rikospaikkasiivouksia yksityisissä asuinhuoneistoissa, joissa on tehty väkivaltaa, joka on johtanut joko vahingoittamiseen tai surmaamiseen. Siivous luonnollisen kuoleman jälkeen on puolestaan kalmasiivous, joita teemme vuosien tuomalla vankalla kokemuksellamme.

Ota yhteyttä

Rikospaikkasiivous puhdistaa tilat ja ehkäisee vahingon leviämisen

Rikospaikkasiivous on välttämätön toimenpide, jolla ehkäisemme tilojen kunnon pahenemisen, vahingon leviämisen ja lian pinttymisen. Ammattilaisemme puhdistavat rikoksen jäljet kokonaisuudessaan ja palauttavat tilat jälleen oleskelukelpoisiksi.

Huolellista rikospaikkasiivousta ei voi tehdä kotisiivouksen välineillä. Ammattilaistemme välineistö ja asiantuntemus takaavat parhaimman lopputuloksen. Tarvittavat toimenpiteet riippuvat aina kohteen tilanteesta. Normaalisti poistamme esimerkiksi kohteesta epämiellyttävät hajut, lian sekä mahdolliset eritteet ja käytämme desinfiointimenetelmää, joka poistaa bakteerit eri pinnoilta. Jos rikos on aiheuttanut vahinkoa huoneiston rakenteille, voimme esimerkiksi poistaa ja asentaa lattiapintoja ja hävittää likaantuneita kalusteita.

Kun tilaat meiltä rikospaikkasiivouksen, voit huolettaa jättää koko työn asiantuntijoillemme, sillä meillä on usean vuoden kokemus, näkemys ja ammattitaito erikoissiivoukseen. Työntekijämme ovat koulutettuja, tarvittavilla pätevyyksillä ja ennen kaikkea ihmistä ymmärtävällä asenteella varustettuja.

Rikospaikkasiivouksessa meitä sitoo tarkka vaitiolovelvollisuus kohteen tiedoista. Kohtaamme työssämme päivittäin ihmisiä eri elämäntilanteissa, ja ymmärrämme aina inhimillisiä tilanteita. Siksi hoidamme työmme aina hienotunteisesti ja siten, ettei tilaajan tarvitse huolehtia työn vaiheista. Luovutamme kohteen sinulle aina jälleen asumis- tai oleskelukelpoisena.

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut erikoissiivouspalvelut