Rikospaikkasiivous pääkaupunkiseutu – Turku – Tampere

Teemme rikospaikkasiivouksia kohteisiin, joissa on tehty esimerkiksi ilkivaltaa, väkivaltaa tai surmatyö. Tällöin akuutit siivoustoimenpiteet tulee hoitaa nopeasti ja ammattilaisten välineillä, jotta tilat saadaan puhtaaksi ilman vahingon leviämistä.

Suoritamme rikospaikkasiivouksia Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun ja Tampereen alueilla. Asiantuntijamme ovat paikalla viimeistään kahden tunnin kuluttua yhteydenotosta. Päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Olemme työssämme vaitiolovelvollisia ja teemme toimeksiannoissamme yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Tyypillisesti rikospaikkasiivouksemme tilaa asunnon omistaja, huoltoyhtiö, kiinteistönhoitaja tai viranomainen. Myös itse rikoksen uhriksi joutuneet henkilöt tilaavat rikospaikkasiivouksia meiltä. Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos olet joutunut tilanteeseen, jossa rikospaikkasiivous tulisi tehdä.

Rikospaikkasiivous – palvelemme nopeasti ja vaitiolovelvollisina

• Rikospaikka täytyy aina puhdistaa nopeasti ammattilaisen välineillä, jotta vahingon jäljet saadaan pysyvästi pois. 

• Työtämme sitoo vaitiolovelvollisuus ja ehdoton hienotunteisuus. Ymmärrämme inhimillisiä tilanteita ja hoidamme siivouksen ilman, että siivouksen kutsujan täytyy huolehtia asiasta.

• Meillä on oma rikospaikkojen ja vainaja-asuntojen siivoukseen koulutettu vahinko- ja puhdistuspalvelutiimi.

• Ammattilaisillamme on yli 10 vuoden kokemus rikospaikkasiivouksesta ja muista erikoissiivouksista.

• Käytämme erikoispuhdistusaineita ja -välineitä, jotka takaavat parhaimman lopputuloksen siivoukselle. Luovutamme kohteen aina takaisin oleskelukelpoisena!

Näin tilaat rikospaikkasiivouksen

• Ota meihin yhteyttä soittamalla. Päivystyksemme palvelee vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Kerro samalla lyhyesti tilanteesta.

• Lähdemme paikalle ja olemme kohteessa viimeistään kahden tunnin kuluessa hälytyksestä.

• Suoritamme työn ripeästi, asianmukaisilla välineillä ja tarvittavilla lisäpalveluilla, kuten sirpalevahinkojen siivouksella.

• Voit jättää siivoustyön kokonaan ammattilaistemme haltuun. Teemme tarvittaessa myös asianmukaiset dokumentit rikospaikan siivouksesta.

Ota yhteyttä

Rikospaikkasiivous – tyypillisenä kohteena asuinhuoneistot ja julkiset tilat

Rikospaikkasiivous ei tarkoita läheskään aika paikkaa, jossa olisi tehty surmatyö. Useimmiten rikospaikkasiivouksen kohteena ovat tilat, joissa on tehty vahingontekoja tai väkivaltaa. Tyypillinen tilanne on esimerkiksi väkivaltainen kahnaus rappukäytävässä, jonka jäljet täytyy siivota.

Muita yleisiä rikospaikkasiivouksen tiloja ovat monet yleiset tilat, joissa ihmiset viettävät aikaansa. Julkiset asemarakennukset, odotustilat ja kauppakeskukset ovat usein ilkivaltaisen rikospaikkasiivouksen kohteita. Esimerkiksi ikkunoiden rikkominen, julkisten tilojen sotkeminen sekä irtaimiston vahingoittaminen ovat ilkivaltaa, joiden jälkiä usein siivoamme.

Teemme rikospaikkasiivouksia yksityisissä asuinhuoneistoissa, joissa on tehty väkivaltaa, joka on johtanut joko vahingoittamiseen tai surmaamiseen. Siivous luonnollisen kuoleman jälkeen on puolestaan kalmasiivous, joita teemme vuosien tuomalla vankalla kokemuksellamme.

Rikospaikkasiivous puhdistaa tilat ja ehkäisee vahingon leviämisen

Rikospaikkasiivous on välttämätön toimenpide, jolla ehkäisemme tilojen kunnon pahenemisen, vahingon leviämisen ja lian pinttymisen. Ammattilaisemme puhdistavat rikoksen jäljet kokonaisuudessaan ja palauttavat tilat jälleen oleskelukelpoisiksi.

Huolellista rikospaikkasiivousta ei voi tehdä kotisiivouksen välineillä. Ammattilaistemme välineistö ja asiantuntemus takaavat parhaimman lopputuloksen. Tarvittavat toimenpiteet riippuvat aina kohteen tilanteesta. Normaalisti poistamme esimerkiksi kohteesta epämiellyttävät hajut, lian sekä mahdolliset eritteet ja käytämme desinfiointimenetelmää, joka poistaa bakteerit eri pinnoilta. Jos rikos on aiheuttanut vahinkoa huoneiston rakenteille, voimme esimerkiksi poistaa ja asentaa lattiapintoja ja hävittää likaantuneita kalusteita.

Kun tilaat meiltä rikospaikkasiivouksen, voit huolettaa jättää koko työn asiantuntijoillemme, sillä meillä on usean vuoden kokemus, näkemys ja ammattitaito erikoissiivoukseen. Työntekijämme ovat koulutettuja, tarvittavilla pätevyyksillä ja ennen kaikkea ihmistä ymmärtävällä asenteella varustettuja.

Rikospaikkasiivouksessa meitä sitoo tarkka vaitiolovelvollisuus kohteen tiedoista. Kohtaamme työssämme päivittäin ihmisiä eri elämäntilanteissa, ja ymmärrämme aina inhimillisiä tilanteita. Siksi hoidamme työmme aina hienotunteisesti ja siten, ettei tilaajan tarvitse huolehtia työn vaiheista. Luovutamme kohteen sinulle aina jälleen asumis- tai oleskelukelpoisena.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.