Tyytyväisyystakuu

Palvelullamme on tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa teemme veloituksettoman uudelleen otsonoinnin, jos asiakas ei olisi tyytyväinen lopputulokseen.

Turvallinen otsonointi ammattilaisten suorittamana!

Otsonointi on toimiva toimenpide hajuhaittojen poistamiseksi monissa eri tilanteissa.

Turvallisen otsonointipalvelun keskeisimmät tekijät ovat

  • Palvelu tuotetaan ammattilaisten toimesta
  • Otsonoitavan tilan ilmatiiviys tarkastetaan
  • Varmistetaan ettei otsoni pääse vuotamaan tiloihin, joissa on ihmisiä.
  • Otsonointia ei tule koskaan tehdään tilaan jossa ihmisiä, eikä edes siten, että asunnosta eristetään tietty tila otsonoinnille ja lopputila asumiselle. Asunto, jossa otsonointi tehdään, tulee olla täysin asumaton toimenpiteen aikana.
  • Mikäli tila on kalustettu, niin sieltä tulee poistaa avonaiset elintarvikkeet, viherkasvit ja luonnon nahkatuotteet kuten täytetyt eläimet, taljat, aidot nahkasohvat jne.

Otsonointi poistaa ilmasta epäpuhtauksia ja soveltuu siten hajuhaittojen poistamiseen.

Käyttämämme otsonointilaitteet ovat huipputehokkaita ja vuokrauslaitteita kymmenkertaisesti tehokkaampia. Turvallinen otsonointipalvelu tuotetaan kotiinne siten että ammattilaisemme kartoittaa tilan, ja varmistaa ettei asunnossa ole mitään, mikä voisi otsonoinnista kärsiä. Otsonointi on aina turvallista, kun se tehdään tyhjään asumattomaan tilaan. Otsoni on luonnon aine, joka hajoaa ilmaan kun tilaan päästetään raikasta ilmaa. Toisin sanoen tilaan ei jää mitään haitallista toimenpiteen jälkeen.

Otsonoinnin tehoyksiköiden valitsemisessa on tärkeää tietää otsonoitavan tilan koko.

Mikäli tila on iso ja esim. korkea, mutta laiteyksikkö on liian pieni, niin otsonointi menee hukkaan, koska laite ei pysty tuottamaan tarvittavaa reaktiota, eli korvaan sisäilmaa otsonilla. Liian pienellä laitteella tilaan jää liian iso määrä happea ja hajua poistavaa reaktiota ei synny.

Tästä linkistä voitte lukea lisää otsonista ja siihen liittyvästä uudesta EU: lainsäädännöstä.
https://sisailmauutiset.fi/tukes-otsonin-biosidiselle-kaytolle-pitaa-hakea-lupaa/

Ota yhteyttä

Otsonointi poistaa tehokkaasti pinttyneen hajun asunnosta, autosta ja muista sisätiloista

Otsonointi on tehokas tapa puhdistaa asunnon tai ajoneuvon sisätilat hajuttomaksi pinttyneestä hajusta. Tyypillinen tilanne on esimerkiksi se, että huoneistossa on tupakoitu pitkään, siellä on sisäilmavaurio, tai että huoneistossa tehdään hajunpoisto otsonoimalla kalmasiivouksen yhteydessä.

Lemmikkien aiheuttama haju, paistorasvan käry tai ummehtuneet tilat ovat sellaisia, joiden hajua ei asunnosta käsin itse aina huomaa. Näin ollen ammattilaistemme tekemä otsonointi vähentää huomattavasti hajua ja raikastaa sisäilmaa. Lemmikkikohteissa otsonaattori puhdistaa ilmaa parissa vuorokaudessa. Otsonaattori sopii etenkin allergiatapauksiin.

Otsonointi on järkevää tehdä myös silloin, kun vuokralainen muuttaa asunnosta toiseen, sillä silloin pinnat ovat valmiiksi avoimia puhdistukselle, eivätkä uudet asukkaat ole ehtineet asettua taloon.

Otsonointi puhdistaa ilman ja ehkäisee mikrobikasvuston syntymistä

Otsonointi on myös tehokas tapa poistaa asunnosta terveydelle haitallisia homekasvustoja, hiivasieniä ja bakteereita. Näitä syntyy helposti esimerkiksi kosteusvaurioasuntoihin. Teemme otsonointia myös tiloihin ennakoivana hometorjuntana. Ammattilaistemme käyttämä otsoni tappaa kasvavia bakteerikasvustoja, jolloin asunnon otsonointi on hyvä menetelmä myös vesivahinkoasuntojen kunnostuksessa.

Teemme otsonointia myös autojen, veneiden ja asuntoautojen sisätiloihin. Normaalisti auton otsonointi vaikuttaa alle vuorokaudessa, jolloin esimerkiksi tupakansavusta pääsee eroon. Auton hajunpoistossa otsonoimalla teemme sisätilat ilmatiiviiksi, ja käsittelyn jälkeen auto tuuletetaan huolellisesti ennen käyttöä.

Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa, kysy lisää!

Mikäli tila on iso ja esimerkiksi poikkeuksellisen korkea, mutta laiteyksikkö on liian pieni, niin otsonointi menee hukkaan. Silloin laite ei pysty tuottamaan tarvittavaa reaktiota, eli korvaamaan sisäilmaa otsonilla. Liian pienellä laitteella tilaan jää liian iso määrä happea ja hajua poistavaa reaktiota ei synny. Hajunpoiston epäonnistumisen syy on yleensä liian pienitehoinen laiteyksikkö tilaan nähden, ja tämän johdosta meidän laitteet 90000 mg/h tuntituotolla kykenevät käsittelemään isoja tiloja tuloksellisesti.

Käytämme otsonoinnissa ammattilaisten erikoislaitteistoa

Otsonointilaitteitamme käyttävät vain koulutetut työntekijämme, jotka tekevät tarpeelliset tarkastukset ja eristykset tiloihin.

Otsonointilaite asetetaan noin 150 cm korkeudelle tilaan, ja otsonointi vie normaalisti 1-3 vrk. Tilaan on syytä asentaa tuuletin, jotta otsoni ei pääse painumaan ilmaa raskaampana lattiapintaan. Lopuksi tilat tuuletetaan noin kolmen tunnin ajan.

Otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella ihmisiä tai eläimiä, ja elintarvikkeet tulee pakata ilmatiiviisti.

Tilan tekstiilit tulee sijoitella ilmavasti esimerkiksi kaiteille, henkareille tai ripustaa roikkumaan, jotta otsoni käsittelee ne läpikotaisin. Joskus huonekalut täytyy tekstiilivaahtopuhdistaa ennen otsonikäsittelyä.

Otsonointilaitteemme ovat ammattilaiskalustoa, jotka ovat jopa 10 kertaa tehokkaampia, kuin kuluttajille vuokrattavat laitteet. Laitteidemme tehot ovat noin 30 g/h-90 g/h.

Käytämme ammattilaisten käyttöön tarkoitettuja otsonisaattoreita, joiden tuottoteho on 90 g. Vuokraamoiden laitteiden teho on puolestaan yleensä vain 3g-5g. Vuokraamoiden laitteet sopivat vain pienten tilojen, kuten jääkaappien otsonointiin, mutta ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita asuntojen ja tuotantotilojen otsonointiin.

Otsonointilaitteemme ovat niin tehokkaita, että niissä on aikasuojaus, jonka vuoksi välioptimoimme laitteet kahdesti päivässä.  Jokainen otsonointikerta myös kuluttaa otsonipatruunoita, joiden huolto kuuluu olennaisesti laitteiden kunnossapidon työhömme.

Otsonigeneraattorit tuhoavat bakteereja

Otsonigeneraattorit tuottavat tratomistisia happimolekyyleja, jotka tappavat tehokkaasti bakteereja. Ne pystyvät tuhoamaan sieni-itiöitä, punkkeja ja viruksia. Otsonigeneraattorin avulla saadaan poistettua huoneilmasta epämiellyttäviä hajuja, jolloin tilan viihtyisyys paranee. Ratkaisu on etenkin allergikoille ja hajuherkille ihmisille mieleinen, sillä ilmanpuhdistukseen tarkoitetuissa otsonigeneraattoreissa ei tarvitse käyttää kemikaaleja tai erikoistuoksuja.

Ammattitasoiset otsonigeneraattorit ovat tehokas ja nopea apu huonetilojen desinfiointiin. Otsonoinnin avulla voidaan tappaa ilmassa olevista bakteereista ja viruksista jopa 90 prosenttia. Otsonigeneraattoreilla on myös muita etuja. Ne eivät tuota myrkyllisiä sivutuotteita, sillä otsoni hajoaa hapeksi noin 30 minuutin kuluttua. Ilmanpuhdistusmenetelmänä otsonointi on turvallinen ja ekologinen. 

Otsonaattori – oikein käytettynä tehokas

Ennen laitteen käynnistystä suljetaan käsiteltävän huoneen ikkunat, ovet ja tarvittaessa tuuletusaukot. Huoneesta poistutaan otsonoinnin ajaksi, jonka jälkeen huone tuuletetaan huolellisesti. On tärkeää asettaa otsonigeneraattori korkealle, jotta hapen molekyylit putoavat vapaasti (molekyylit ovat raskaampia kuin ilma).

Otsonoinnin tehokkuuteen vaikuttavat oikein valittu pitoisuus, huoneen koko ja toimenpiteeseen kuluva aika. Asianmukaisissa olosuhteissa huone on vapaa patogeenisilta organismeilta.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut erikoissiivouspalvelut