Teemme toimistosiivouksia erikokoisiin kohteisiin Espoossa. Asiakkaamme kiittävät meitä ammattimaisesta otteesta ja aina ripeästä toiminnasta. Valitsemme työvälineet, pesuaineet ja menetelmät tilojen erityisvaatimusten mukaan.

Ammattilaisten tekemä toimistosiivous kattaa sellaiset siivouskohteet ja yksityiskohdat, jotka jäävät asiaan tottumattomalta helposti huomaamatta. Esimerkiksi keittiön tasot, saniteettitilat ja ovien kahvat keräävät helposti likaa ja bakteereita, kun moni ihminen käyttää niitä päivittäin. Näiden huolellinen ja säännöllinen puhdistus auttaa ehkäisemään sairastapauksia, ja vaikuttaa luonnollisesti myös koko tilan yleisilmeeseen.

Espoon toimistosiivous sisältää:

• Uudet työvälineet jokaiseen kohteeseen.
• Ympäristö- ja allergiaystävällisillä Joutsenmerkityillä pesuaineilla tehtävän siivouksen.
• Oman siivoustyöntekijän ja kohdevastaavan (kuukausittaisessa sopimuksessa).
• Omavalvontamuistiot näkyville toimistotiloihin.
Joustavan sopimisen: sopimuksillamme on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika.

toimitilasiivous

Toimisto- ja toimitilasiivouksemme hinta Espoossa määräytyy aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Hintamme sisältävät aina omat työvälineemme, ja kokonaishinta riippuu esimerkiksi tilan käyttöasteesta, puhtaudesta ja viikoittaisten siivouspäivien määrästä.

Esimerkki toimistosiivouksen hinnasta Espoossa:
Siivoamme kahdesti viikossa 10 hengen ja 200 m² suunnittelutoimiston ylläpitosiivouksena. Hintaesimerkki tässä tapauksessa on 480 euroa kuukausiveloituksena, sisältäen alv-maksun.

Soita meille numeroon 0800155525 ja pyydä lisätietoa.

Tarjoamme toimistosiivouspalvelua myös muilla paikkakunnilla

Toimistosiivous Turussa
Toimistosiivous Vantaalla
Toimistosiivous Helsingissä
Toimistosiivous Tampereella

Pyydä lisätietoa