Teemme myös vesivahingon jälkeiset saneeraus- ja korjaustyöt sekä pienet remontit!

Emme pelkästään tee kuivatuksia, vaan hoidamme samalla myös tilanteen vaatimat jatkotoimenpiteet avaimet käteen -ratkaisuna. Teemme esimerkiksi tarvittavat purku- ja asennustyöt, uusimme vaurioituneet lattiat ja pinnat sekä kartoitamme lisävahingot. Olemme erikoistuneet vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan ripeää toimintaa esimerkiksi tuli-, vesi- tai asbestivaurion takia.

Palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa. Kysy lisää!

Vesivahinkojen kuivatus ja vahinkosaaneraus

Vesivahingon kuivatuksen tavanomaiset toimenpiteet

Vesivahingon yleiset aiheuttajat ovat viemäri- ja käyttövesiputkien vuodot, astianpesukonevuodot ja lämmitysverkoston vuodot. Syynä voi olla esimerkiksi asennuksessa, materiaaleissa tai käytössä sattunut virhe. Ammattilaisten tekemä vesivahingon kuivatustyö takaa sen, että vesivahinko kuivataan oikeaoppisesti siten, ettei se aiheuta laajempaa vahinkoa.

Vesivahingon kuivatuksen vaiheet riippuvat vesivahingon suuruudesta ja siitä, missä vuoto on tapahtunut. Kun kosteusvaurio on levinnyt välipohjaan ja useampaan huoneeseen, kuivatus voi vaatia rakenteiden purkua ja jälleenrakennustyötä.

Vesivahingon kuivauksen kesto on tapauskohtainen vahingon laajuuden mukaan. Tyypillisesti vesivahingon kuivatus kestää muutamista päivistä viikkoihin. Asiantuntijamme antaa paikan päällä arvion vesivahingon kestosta.

Ota yhteyttä
  1. Jälkivahingontorjuntatyöt

Vuoto tukitaan ja lattioille ja rakenteisiin päässyt vesi poistetaan esim. vesi-imuroimalla, jotta kosteus ei pääse leviämään. Heti irtovesien poistamisen jälkeen on äärimmäisen tärkeää kuivata tila, jotta vauriot saadaan hallintaan. Asennamme tilaan tehokkaan kuivauskaluston, joka poistaa ilmassakin olevaa kosteutta.

  1. Kosteuskartoitus

Tilojen yleiskuivauksen jälkeen asunnon kosteus mitataan tarkoituksenmukaisesti esimerkiksi rakenteista. Teemme tilanteesta myös virallisen kartoitusraportin, joka kertoo vesivahingon laajuuksista, mittaustuloksista ja tarvittavista kuivatustoimenpiteistä.

  1. Purkutyöt vesivahinkoasunnossa

Purkutöihin voi kuulua esimerkiksi kastuneiden pintamateriaalien ja mikrobivaurioita saaneiden rakenteiden poisto. Työntekijämme käyttävät asiaankuuluvia suojavarusteita ja menetelmiä, joilla estetään pölyn ja mikrobien leviäminen.

  1. Rakenteiden kuivaus asunnossa

Rakenteiden kuivaaminen on monivaiheinen projekti, joka hoidetaan tilanteen mukaan esimerkiksi tila-, eristetila- tai lämpökuivausmenetelmällä.

  1. Kosteusvaurion jälkeinen rakennustyö – avaimet käteen!

Hoidamme kuivauksen ohella myös asunnon vaatimien rakenteiden jälleenrakennuksen. Voimme esimerkiksi uusia lattiapinnoitteet, laminaatit, vinyylit, parketit ja muovimatot. Hoidamme myös huoneiston pinta- ja sulkumaalaukset sekä tapetoinnin.

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut vahinkopalvelut