Kalmasiivous

Kalmahuoneistoilla tarkoitetaan kohdetta, jossa asukas on menehtynyt huoneistoon ja kuolemasta on aiheutunut vahinkoa huoneistolle. Olemme erikoistuneet nimenomaan kalmahuoneistojen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.

Meillä on aivan erityisesti tähän toimenkuvaan koulutettu vahinkopalvelu- ja puhdistuspalvelutiimi.

Olemme nähneet asuntoja laidasta laitaan – aina sellaisista helpoista ”muutaman tahran” kohteista vaatiiviin kokonaisuuksiin, joissa vainaja on voinut viettää jopa kolme kuukautta asunnon lattialla. Näissä vaativimmissa kohteissa olemme suorittaneet huoneiston kaikki elinkaaritoimenpiteet hajunpoistoista, pintojen purkamisiin ja pintojen uusimiseen.

Kalmahuoneiston toimenpiteitä

Huoneistossa, jossa kuolema on aiheuttanut vahinkoa huoneiston rakenteille, poistamme lattiapinnat ja puhdistamme sekä jyrsimme lattiapohjat.

Teemme myös huoneistojen tyhjennykset, ja kotelemaalaukset sekä uusien lattioiden asennukset. Hajunpoistossa käytämme kemiallista menetelmää, ja tehokkaita otsonisaattoreita.

Kalman hajun ja kuolineritteiden pilaamassa huoneistossa on hyvin tärkeää, että puhdistustyöt tehdään oikeaoppisesti ja äärimmäisen huolellisesti.

Dokumentointi sekä vahinkoarviot tehdään jokaisesta kohteesta, minkä jälkeen jokaisella on selkeä käsitys vahinkojen laajuudesta ja jatkotoimenpiteiden kustannuslaskennasta.

Vakuutusyhtiöt, isännöitsijät ja muut kiinteistöalan ammattiryhmät tilaavat meiltä kalma-asuntojen kaikkia toimenpiteitä, aina kuolinsijan poistosta koko asunnon saneeraukseen.

Kuolinsijan poisto, lattian purku,
lattiapohjan jyrsintä ja tasoitus,
uudeen lattian asennus,
ja seinien maalaus.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.