Kalmasiivous tarkoittaa asunnon siivousta silloin, kun sinne on menehtynyt henkilö ja huoneistolle täytyy tehdä siivous kuoleman jälkeen. Teemme kalmasiivouksia Helsingin, Espoon, Vantaan sekä Turun ja Tampereen alueilla.

Kalmasiivouspäivystys palvelee vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, ja olemme kohteessa paikalla viimeistään kahden tunnin kuluessa tilauksesta.

Voit tilata meiltä kalmasiivouksen myös silloin, jos itse asut eri paikkakunnalla. Hoidamme asuntoon pääsyn ja siivoustyön ilman, että sinun tarvitsee tulla paikalle.

Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen kalmasiivoukseen ja kuolinpaikkojen siivoukseen. Meillä on tehtävään koulutettu vahinko- ja puhdistuspalvelutiimi, ja asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus alalta.

On yleistä, että kuolema aiheuttaa vahinkoa asunnolle. Siksi on erittäin tärkeää, että kalmasiivous tehdään ammattilaisten välineillä ja osaamisella, jotta huoneisto saadaan kokonaan puhtaaksi ja asumiskelpoiseksi. Teemme kalmasiivouksen kaikki tarvittavat toimenpiteet hajunpoistosta rakenteiden uusimiseen. Luovutamme asunnon jälleen oleskelukelpoisena.

Asunnon kalmasiivous pääkaupunkiseutu – Turku – Tampere –alueella

• Hoidamme kokonaisvaltaisen kalmasiivouksen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia toimenpiteistä tai tulla itse paikalle.

• Teemme tarvittavat dokumentit ja vahinkoarviot jokaisesta kohteesta. Tämä selkeyttää vahinkojen tilannetta ja kustannuslaskelmaa.

• Toimenpiteiden suuruus on tapauskohtainen: teemme sekä kuolinpaikkojen poistoa että koko asunnon saneerauksia.

• Poistamme huoneiston hajut ja lian ammattilaisvälineistöllämme.

• Teemme huoneistoon kemiallisen hajunpoiston, desinfiointipesun ja tarvittaessa otsonoinnin.

• Tarvittaessa poistamme, jyrsimme ja uusimme lattiapinnat sekä esimerkiksi laatoituksen.

• Hävitämme hajuhaitat eristäen kuolinasunnon kalusteet ja irtaimiston siten, että hajuhaitat eivät leviä muihin tiloihin.

• Useimmiten uusimme kalmahuoneiston pinnoitteet ja sulkumaalaamme huoneiston.

Kalmasiivous – olemme paikalla kahden tunnin kuluessa tilaamisesta

• Ota yhteyttä päivystykseemme ja kerro tilanteesta. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä!

• Hoidamme tarvittaessa kohteeseen pääsyn ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla. Olemme kohteessa paikalla viimeistään kahdessa tunnissa.

• Kartoitamme tilanteen ja alamme mahdollisimman pian töihin, jotta vahinko saadaan hallintaan.

• Teemme tarvittavat toimenpiteet kuolinhuoneiston siivouksessa.

• Luovutamme asunnon takaisin puhtaana ja asumiskelpoisena.

Pyydä tarjous

Asutko ulkomailla tai eri paikkakunnalla? Hoidamme yhdessä isännöitsijöiden kanssa prosessit, jotta teidän ei tarvitse itse tulla paikan päälle toteamaan ikävää näkyä ja selvittämään jatkotoimenpiteitä. Näitä toimintoja tukee meidän interaktiivinen raportointimme omaisille ja sidosryhmille.

Ammattilaisillamme on usean vuoden kokemus kalmasiivouksesta

Kalma-asunnon siivoaminen ammattilaisten työnä on välttämätöntä, jotta asunto saadaan jälleen kuntoon. On tärkeää, että kalmasiivous tehdään mahdollisimman pian sen jälkeen, kun menehtyminen on huomattu. Tällä voidaan ehkäistä se, että asunnon rakenteet eivät saa suurempia vaurioita eikä esimerkiksi haju pääse pinttymään. Tavallisilla kotisiivouksen välineillä kalma-asuntoa ei kannata missään nimessä siivota.

Erikoissiivoukseen ja saneeraukseen erikoistunut tiimimme käyttää työssään tarvittavaa ammattilaisvälineistöä, puhdistusaineita ja suojavarusteita. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus haastavista siivouskohteista.

Me Optimasiivouksella kohtaamme työssämme päivittäin ihmisiä erilaisissa ja vaikeissakin tilanteissa. Osa kalma-asunto kohteistamme on henkirikospaikkoja ja ne vaativat erityistä ammattitaitoa ja mielenlujuutta.
Ymmärrämme tilanteiden inhimillisiä taustoja ja teemme työmme hienotunteisesti. Teemmekin työtämme siksi, että voimme auttaa ihmisiä eri elämäntilanteissa.

Kuolinsijan poisto, lattian purku,
lattiapohjan jyrsintä ja tasoitus,
uudeen lattian asennus,
ja seinien maalaus.

Voit tilata kalmasiivouksen meiltä myös silloin, jos asut ulkomailla tai eri paikkakunnalla

Teemme kalmasiivouksia ulkopaikkakuntalaisten tai ulkomailla asuvien tilauksesta siten, että itse tilaajan ei täydy tulla paikalle luovuttamaan esimerkiksi avaimia. Jos kalma-asunnon paikkakunta on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku tai Tampere, voit tilata kuolinasunnon siivouksen meiltä, vaikka et itse asuisi samalla paikkakunnalla. Tällöin tarvitsemme sinulta valtuutuksen kulkea asuntoon.

Hoidamme asuntoon pääsyn yhteistyössä taloyhtiön ja viranomaisten kanssa, ja menemme kohteeseen asianmukaisten valtuutusten turvin.

Usein kalmasiivouksen tilaaja on omainen tai sukulainen, mutta teemme myös kalmasiivouksia isännöitsijöiden, huoltoyhtiöiden ja viranomaisten kanssa. Myös vakuutusyhtiöt tilaavat meiltä kalmasiivouksia ja -saneerauksia.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.