Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu

Vahinkopalvelut

Sirpaleita rappukäytävässä, asunnossa vesivahinko tai kärähtäneen kodinkoneen aiheuttama hajuhaitta? Kun tarvitset ammattilaisten raudanlujaa siivous- ja vahinkopalvelua, Optima auttaa!

24/7-päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme kohteessa viimeistään kahden tunnin kuluessa yhteydenotostasi. Palvelemme kohdekohtaisesti Etelä-Suomen alueella.

Vahinkopalvelut koskevat muun muassa tapauksia, joissa asunnon rakenteille ja irtaimistolle on aiheutunut vahinkoa. Hoidamme tarvittavat toimenpiteet siten, että vahinko saadaan nopeasti hallintaan ja että asunto on mahdollisimman pian taas asumiskelpoinen.

Päivystyspalvelumme hoitaa kiinteistöjen ilkivallan jälkeisiä siivous- ja raivaustöitä. Teemme esimerkiksi rappujen oksennus-, veri- ja eritesiivouksia sekä sirpalesiivouksia. Päivystyspalvelumme hoitaa kiireellisiä kalmahuoneistojen hajunpoistoja, tulipalohuoneistojen alipaineistuksia ja nokipesua. Liiketiloissa, myymälöissä ja ravintoloissa teemme viemärivahinkojen jälkeisiä kuivatuksia ja desinfiointipuhdistuksia. Teemme myös murtokohteiden jälkisiivouksia ja rikospaikkojen puhdistuksia.

Työntekijämme ovat kokeneita kiinteistöhuollon ja puhtaanapidon ammattilaisia. Palveluumme kuuluu asianmukaiset raportoinnit, jotka sisältävät valokuvadokumentoinnin ennen ja jälkeen siivouksen. Hinnoittelu, työn kesto ja toimenpiteet määräytyvät yksilöllisesti työkohteen mukaan toteutuksen ajankohdan ja työn vaativuuden huomioiden. Asiakaspalvelumme osaa kertoa jo lyhyelläkin kohdekuvauksella kustannustiedot.

Ota meihin yhteyttä jo tänään – me emme koskaan sano ei!

Kuvia kohteista

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.