Vahinkopäivystys

Päivystyspalvelumme hoitaa kiinteistöjen ilkivallan jälkeisiä siivous- ja raivaustöitä. Teemme esimerkiksi rappujen oksennus-, veri- ja eritesiivouksia sekä sirpalesiivouksia. Päivystyspalvelumme hoitaa kuolinhuoneistojen hajunpoistoja päivystyksenä, tulipalohuoneistojen alipaineistuksia ja nokipesua. Liiketiloissa, myymälöissä ja ravintoloissa teemme viemärivahinkojen jälkeisiä kuivatuksia ja desinfiointipuhdistuksia.

Päivystyspalvelun työntekijämme ovat kokeneita kiinteistöhuollon ja puhtaanapidon ammattilaisia. Palveluumme kuuluu asianmukaiset raportoinnit, jotka sisältävät valokuvadokumentoinnin ennen ja jälkeen siivouksen.

Vasteaika päivystyspalvelussa on keskimäärin 2h tilauksesta laskettuna.

Päivystyspalvelumme palvelee alueilla Helsinki, Vantaa, ja Espoo.

Sirpalesiivous ja ovi-aukon vanerointi.

Toteutamme vuosittain kymmeniä mikroaaltouunien palovahinkojen jälkipuhdistuksia ja huoneiston palohajujen poistoja. 

Siivouspalvelupäivystys

Siivouspäivystyksestämme voi tilata huoneistojen muuttosiivouksia kiirellisensä. Siivouspäivystyksestämme tilataan esimerkiksi sairaalasta kotiutuvan henkilön kodin desinfiointi. Siivouspäivystyksemme palvelee myös kotona sattuneiden sairauskohtauksien verenvuodon ja eritteiden jälkipuhdistuksissa.

Päivystyspalvelumme vasteaika on nopea. Palvelemme ammatikalustolla ja työntekijämme saavat asianmukaiset päivystystyökorvaukset.

Päivystyspalveluamme käyttäessä on hyvä muistaa että työntilaaja on aina ensisijainen vastuullinen kustanteista. Esimerkiksi jos taloyhtiössäsi on oksennusvahinko tapahtunut rappuun, ja haluat tilata siivouksen, niin sinun pitää varmistua siitä että voit tilata taloyhtiönnimiin kyseisen työn. Mikäli taloyhtiö kieltäisi jälkikäteen tilausoikeuden, niin henkilö joka työn on tilannut on kustanteista vastuussa.
Päivystystilauksia ovat esim. eritesiivous, sirpalesiivous, tulipalon jälkeinen alipaineistus, viemärivahingon jälkeiset puhdistukset​​​.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.