Hajunpoisto avaimet käteen -palveluna Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueilla

Hajunpoisto on ratkaisu silloin, kun esimerkiksi tupakointi, lemmikit tai kärähtäneet kodinkoneet aiheuttavat asuntoon pinttynyttä hajuhaittaa. Tyypillisesti hajunpoisto tehdään esimerkiksi silloin, kun asunnosta halutaan saada lemmikkien hajua pois (esim. muuton yhteydessä), kun sisätiloissa on tupakoitu, tai kun hajun on aiheuttanut jokin ulkopuolinen tekijä, kuten sisäilmavaurio.

Saat meiltä avaimet käteen -palveluna kokonaisvaltaisen hajunpoiston kohteeseesi. Olipa kyseessä pinttynyt tupakanhajun poisto, sijoitusasunnon erikoissiivous tai hajunpoisto allergiatapauksen yhteydessä, hoidamme tarvittavat toimenpiteet. Teemme tarpeen mukaan myös irtaimiston purkamista, saneerausta eri huoneissa ja esimerkiksi sulkumaalausta. Ammattilaistemme tekemä hajunpoisto on tehokas tapa saada häiritsevät hajut pois asunnosta, sillä pelkät kotisiivouksen välineet eivät riitä poistamaan pinttyneitä hajuja.

Hajunpoistossa on olennaista, että käytössä on ammattilaisten kalusto ja että toimenpiteet tehdään oikea-aikaisesti. Koulutetut ammattilaisemme ovat erikoistuneet erittäin haastavien kohteiden käsittelyyn. Suoritamme vuosittain useita hajunpoistoja esimerkiksi tupakointiasuntoihin, raivauskohteisiin tai muutoin pahasta pinttyttä hajuhaittaa keränneisiin kohteisiin.

Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa, kysy lisää!

Hajunpoisto materiaalien pinnoilta ja sisäilmasta

Hajunpoisto on kokonaisvaltainen toimenpide, joka tyypillisesti vaatii useita työvaiheita. Ammattilaisemme valitsevat toimenpiteet mm. kohteen vaativuuden mukaan. Asiantuntijamme käy nopealla aikataululla läpi kanssasi, millaisia toimenpiteitä kohteesi vaatii.

Jos haju on pinttynyttä ja esimerkiksi tupakointiasunnon seinät ovat muuttuneet ruskeiksi savusta, teemme esimerkiksi kemiallisen pesun ennen alipaineistusta tai hajunpoistoa otsonoinnilla. Jos esimerkiksi kohde on pahoin pinttynyt hajusta, asunnossa ei voi oleskella hajunpoiston aikana. Ammattilaisten työnä toimenpiteet sujuvat mahdollisimman nopeasti ja tarkalla työnjäljellä.

Näin tilaat hajunpoiston meiltä:

  1. Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.
  2. Päivystyksemme on paikalla normaalisti 2 h kuluessa ja ei-kiireellisiin tapauksiin vastaamme vuorokauden sisällä.
  3. Saat tarjouksen kartoituskäynnin perusteella.
  4. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat työn!
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut erikoissiivouspalvelut