Optimasiivouksen hajunpoisto ja otsonointi pääkaupunkiseudulla – esimerkkejä

• Tupakan hajun poisto asunnosta

• Lemmikkien hajun poisto asunnosta

• Hajunpoisto otsonoimalla mm. kosteusvauriokohteisiin

• Kalmahuoneistojen hajunpoisto

• Teemme hajunpoistoa myös mm. kuivasavu-menetelmällä

• Hajunpoisto asunnosta mm, alipaineistuksella tai kemiallisesti OdorX -menetelmällä.

•  Teemme hajunpoistoja monipuolisesti eri asuntoihin ja ajoneuvoihin. Kysy lisää!

Näin tilaat hajunpoiston asuntoosi tai ajoneuvoosi meiltä

• Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.

• Päivystyksemme on paikalla normaalisti 2 h kuluessa ja ei-kiireellisiin tapauksiin vastaamme vuorokauden sisällä.

• Teemme maksuttoman kartoituskäynnin kohteeseen.

• Saat tarjouksen kartoituskäynnin perusteella.

• Hoidamme työn omilla välineillä, ripeästi ja ammattimaisesti.

Ota yhteyttä

Hajunpoisto otsonoimalla on mahdollinen mm. seuraaviin kohteisiin

• Monipuolisesti eri tiloihin: asunnot, autot, veneet, asuntovaunut, mummonmökit

• Asuntoihin joissa on kosteusvaurio – poistaa samalla hometta, kasvustoja ja bakteereja

• Asuntoihin, joissa on vesivahinko

• Lemmikkien hajun poistoon asunnoista esimerkiksi allergiatapauksessa

• Hajunpoisto autosta otsonoimalla – tupakanhaju tehokkaasti pois auton sisätiloista

• Kuolinhuoneistojen hajunpoistoon

Sopiiko otsonointi kohteellesi? Kysy asiantuntijamme maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tupakan hajun poisto asunnosta ja autosta

Asunnossa tupakointi jättää helposti jälkensä asunnon eri pintoihin, irtaimistoon ja ajoneuvoihin. Teemme hajunpoistoa erilaisiin tupakointiasuntoihin, joihin valitsemme välineet kohteen vaatimusten mukaisesti.

Mikäli huoneistossa on poltettu vain parvekkeella ja satunnaisesti tuuletusikkunasta, suoritamme hajunpoiston paikallisesti. Käytämme näihin kohteisiin otsonointia ja kemiallista OdorX-pesua esimerkiksi parvekkeelle, tuuletusikkunaan ja liesituulettimeen. Jos parvekkeella tupakanhaju on pinttynyttä, teemme OdorX-tervapesun ja tehostamme höyryllä esim. parvekelasien puhdistusta.

Haastavissa tupakointiasunnoissa sisätiloissakin on poltettu vuosia, jolloin myös asunnon seinät ovat muuttuneet ruskeaksi. Tällöin pesemme alipainepesurilla pinnat, jolloin pesuri kerää itseensä samalla tupakan tervaa. Tämän jälkeen toteutamme vielä hajunpoiston otsonoimalla, ja lopuksi huoneisto sulkumaalataan Akrostop-maalilla.

Teemme haastaviin hajuhaittakohteisiin sopivia sulkumaalauksia ammattimaalareidemme toimesta. Voimme sulkumaalata asunnosta esimerkiksi ovet, karmit, kaapistot ja patteristot.

Hoidamme tarpeen mukaan myös tupakanhajun poistoa eri ajoneuvoista – kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Hajunpoisto otsonoimalla puhdistaa ilman ja ehkäisee homekasvustoja

Hajunpoisto otsonoimalla on tehokas tapa puhdistaa asunnon tai ajoneuvon sisätilat hajuttomaksi esimerkiksi tupakansavusta.

Lemmikkien aiheuttama haju, paistorasvan käry tai ummehtuneet tilat ovat sellaisia, joiden hajua ei asunnosta käsin itse aina huomaa. Näin ollen ammattilaistemme tekemä otsonointi vähentää huomattavasti hajua ja raikastaa sisäilmaa. Lemmikkikohteissa otsonaattori puhdistaa ilmaa parissa vuorokaudessa. Otsonaattori sopii etenkin allergiatapauksiin.

Hajunpoisto otsonoimalla on myös tehokas tapa poistaa asunnosta terveydelle haitallisia homekasvustoja, hiivasieniä ja bakteereita. Näitä syntyy helposti esimerkiksi kosteusvaurioasuntoihin. Teemme otsonointia myös tiloihin ennakoivana hometorjuntana. Ammattilaistemme käyttämä otsoni tappaa kasvavia bakteerikasvustoja, jolloin asunnon otsonointi on hyvä menetelmä myös vesivahinkoasuntojen kunnostuksessa.

Teemme otsonointia myös autojen, veneiden ja asuntoautojen sisätiloihin. Normaalisti auton otsonointi vaikuttaa alle vuorokaudessa, jolloin esimerkiksi tupakansavusta pääsee eroon. Auton hajunpoistossa otsonoimalla teemme sisätilat ilmatiiviiksi, ja käsittelyn jälkeen auto tuuletetaan huolellisesti ennen käyttöä.

Käsittelemme pinttyneen lian OdorX -pesulla ennen otsonointia

Otsonointi on ylivertainen tapa puhdistaa sisätiloja, mutta se ei menetelmänä poista fyysistä likaa tai esim. tupakan tervaa asunnosta. Likaantuneissa tupakointiasunnoissa teemme ennen otsonointia OdorX -pesun hajua syövällä pesuaineella ja tarvittaessa myös alipaine-imuroinnin lialle. Menetelmällä on mahdollista käsitellä lähes kaikki asunnon pinnat puhtaaksi.

OdorX -pesun ja otsonoinnin jälkeen teemme usein vielä huoneiston sulkumaalauksen Akrostop- tai Tixomatt-maalilla.

Käytämme otsonoinnissa ammattilaisten erikoislaitteistoa

Otsonointilaitteitamme käyttävät vain koulutetut työntekijämme, jotka tekevät tarpeelliset tarkastukset ja eristykset tiloihin.

Otsonointilaite asetetaan noin 150 cm korkeudelle tilaan, ja otsonointi vie normaalisti 1-3 vuorokautta. Tilaan on syytä asentaa tuuletin, jotta otsoni ei pääse painumaan ilmaa raskaampana lattiapintaan. Lopuksi tilat tuuletetaan noin kolmen tunnin ajan.

Otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella ihmisiä tai eläimiä, ja elintarvikkeet tulee pakata ilmatiivisti.

Tilan tekstiilit tulee sijoitella ilmavasti esimerkiksi kaiteille, henkareille tai ripustaa roikkumaan, jotta otsoni käsittelee ne läpikotaisin. Joskus huonekalut täytyy tekstiilivaahtopuhdistaa ennen otsonikäsittelyä.

Otsonointilaitteemme ovat ammattilaiskalustoa, jotka ovat jopa 10 kertaa tehokkaampia, kuin kuluttajille vuokrattavat laitteet. Laitteidemme tehot ovat noin 20 g / h – 35 g / h.

Käytämme ammattilaisten käyttöön tarkoitettuja otsonisaattoreita, joiden tuottoteho on 90 g. Vuokraamoiden laitteiden teho on puolestaan yleensä vain 3-5 g. Vuokraamoiden laitteet sopivat vain pienten tilojen, kuten jääkaappien otsonointiin, mutta ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita asuntojen ja tuotantotilojen otsonointiin.

Hajunpoisto talosta ja eri asunnoista – kokemuksia ammattimaisesta toiminnastamme

Varsinaisia kokonaisvaltaisia tupakan tervan (nikotiinin) valutuspesuja tehdään asuntoihin joissa seinät ja katto ovat jo aivan ruskeana. Näissä kohteissa alipainepesurilla pestään pinnat, ja pesuri kerää itseensä tupakantervan. Sen jälkeen kohteessa toteutetaan otsonointi, ja sen jälkeen huoneiston sulkumaalaus Akrostop maalilla. Teemme sulkumaalauksia ammattitaitoisen yhteistyötiimimme kanssa ( ETELÄSUOMEN ASUNTOPALVELUT OY ). Sulkumaalata voidaan myös ovet, ovenkarmit, kaapistot, ikkunapuitteet, patteristot jne.

Esimerkkejä asiakastapauksista

”Vuokranantaja soittaa meille ja pyytää arvioimaan asunnon tupakanhajun lähteen. Uusi vuokralainen on valittanut hajusta, ja haluaa pikaisesti tilanteesen ratkaisun. Palveluneuvojamme käy arviomassa asunnon, ja ilmenee että edellinen vuokralainen on polttanut parvekkeella ja wc:ssä. Kumpaankin tilaan tehdään OdorX-pesu ja wc:ssä myös sisä ja ulostulo ilman hormin puhdistus. Parvekkeen ovi ja tuuletusikkuna OdorX pestään sekä seinä ja kattopinnat.
Lopputulos hajuton ja uusi vuokralainen tyytyväinen.”

”Perikunta tilaa yksiöön jossa tuapkoitu 20vuotta kartoituksen, ja palveluneuvojamme tutustuu kohteeseen. Kohteelle päätetään tehdä täydellinen saneeraus. Huoneiston tapetit poistettiin, seinät ja katto OdorX-pestiin, seinät sulkumaalattiin, vaatekaapistot, ovet, ja ikkunakarmit sulkumaalattiin jälkeen OdorX-pesun. Lattiat ja lattialistat poistetaan ja kivivalu OdorX-pestään, minkä jälkeen tehtiin uudet asennukset. Keittiö purettiin täysin ja tausta OdorX-tupakkapestiin ja sulkumaalattiin. Kaikki hormistot kästeltiin venttiileinen, ja huoneistoon tehtiin ennen sulkumaalausta 2vrk otsonointi.”

”Isännöitsijä on tilannut kartoituksen kolmikerroksisen 70-luvun kerrostalon alapohjasta heijastavan hajuhaitan kartoittamiseksi. Hajuhaitta paikannettiin toimestamme, ja hajunaiheuttaja kuollut rotta poistettiin, jonka jälkeen alapohjaan toteutettiin kuivasavu menetelmällä hajunneutralisointi.”

”Asunnon omistaja on havainnut vuokralaisen tupakoineen asunnon parvekkeella ja lasitettu parveke pitäisi saada hajuttomaksi ennen uusien vuokralaisten tulemista. Kohteessa tehtiin OdorX menetelmällä kaikkien pintojen pesu. Lopputuloksena puhdas ja hajuton parveke.”

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.