Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu
Tutustu

Meillä on vuosien kokemus erikoissiivouksesta

Olemme erikoistuneet haastavien kohteiden siivouspalveluihin. Erikoissiivous vaatii ammattilaisten välineistöä ja osaamista, sillä esimerkiksi desinfiointia liiketiloissa ja hajunpoistoa asunnosta ei voi tehdä tehokkaasti tavallisilla kotisiivouksen välineillä. Käytössämme on jokaiseen kohteeseen tarkoituksenmukaiset välineet ja huollettu kalusto.

Optimasiivouksella on rakennusalan RALA-sertifikaatti, joka kertoo toimintajärjestelmämme ja laadunhallintamme korkeasta tasosta. Asiantuntijoillamme on myös rakentamisen VTT-sertifikaatti.

Erikoissiivous – kokemuksia nopeasta ja ihmiset kohtaavasta palvelusta

Asiakkaamme kiittävät meitä nopeasta reagoinnista kiireellisiin tapauksiin ja aina asiansa osaavasta työnjäljestä. Meille haastavien kohteiden siivous on arkipäivää, ja koulutetut ammattilaisemme hoitavat yhtä tottuneesti niin toimistojen, kuin vahinkosaneerauskohteiden siivouksen. Myös viruskauden tehosiivous ja tehopuhdistus yrityksille onnistuu, sekä kertaluonteisesti että säännöllisesti.

Ammattilaisemme ovat tottuneet kohtaamaan ihmisiä yllättävissä elämäntilanteissa. Me kohtaamme ihmiset ihmisinä, kuuntelemme ja olemme aidosti läsnä. Tiedämme, että vaikeat siivouskohteet ovat toisinaan erityisen haastavia myös asiakkaillemme, joten inhimillinen ote on kiinteä osa työtämme. Optimasiivous ei koskaan sano ei!

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.