Onko kiinteistössäsi palovahingon, kosteusvaurion tai ilkivallan jälkitorjunnan tarvetta? Päivystyksemme palvelee!

Tarvitsetpa esimerkiksi palovahingon jälkien siivousta, kosteusvaurioiden ja vuotojen jälkitorjuntaa tai asianmukaisia saneeraustöitä, on aika kutsua ammattilaisemme paikalle.

Optiman vahinkopalvelu tulee apuun sinne, missä vahinkojen jälkiä tulee päästä heti siivoamaan ja korjaustoimenpiteet tulee saada nopeasti käyntiin.

Kun kiinteistösi vahingoittuu esimerkiksi tulipalon tai vesivahingon takia, ammattilaisten oikea-aikaiset toimenpiteet ovat ainoa tapa saada asunto jälleen asumiskuntoiseksi. Tyypillisesti viemme esimerkiksi palovahinkokohteissa vaurioituneet kalusteet pois, uusimme lattiat, puhdistamme pinnat, teemme alipaineistuksen ja hajunpoiston otsonoinnilla.

Vahinkopalvelutiimimme on erikoistunut kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä mielenlujuutta, ripeää toimintaa ja kokemuksen kautta karttunutta kokemusta.

Ota yhteyttä jo tänään – päivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri, ja olemme paikalla viimeistään kahden tunnin kuluessa. Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä
Vesivahinko siivoushuone ennen Optimasiivous

Ennen

Jälkeen

Vesivahinko ennen huone Optimasiivous

Ennen

Vesivahinko huone jälkeen Optimasiivous

Jälkeen

Vesivahinko ennen Optimasiivous

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Vesivahinko eteinen ennen Optimasiivous

Ennen

Jälkeen

Asiakkaiden arvosteluja

Vesivahinkojen kuivatus, jälkitorjunta ja saneeraus

Vesivahinkokohteissa kuivaamme tarvittavat tilat ammattilaiskalustollamme ja remontoimme esimerkiksi vaurioituneet lattiat. Vesivahingon haittojen ehkäisemiseksi kuivatamme asuntosi monivaiheisesti ja desinfioimme pinnat asianmukaisilla välineillä. Käytämme tehokkaita ammattilaisten kuivatus- ja hajunpoistokalustoa, sekä laadukkaita eristämis- ja suojaamismateriaaleja.

Työntekijämme ovat kiinteistöalan ammattilaisia. Palveluumme kuuluu kohdekohtaisten palveluraporttien laatiminen kuvadokumentoinnilla.

Palovahinkojen siivous ja huoneistojen saneeraus asumiskuntoiseksi

Palovahingon siivouksessa hoidamme toimenpiteitä, jotka saavat asuntosi tai kiinteistösi jälleen asumiskelpoiseksi.  Raivaamme palohuoneistosta pois vaurioituneen irtaimiston, ehkäisemme vahingon leviämisen ja kartoitamme lisätoimenpiteet. Teemme palovahinkokohteeseen tilojen jälkisiivouksen, jälkitorjunnan ja saneeraustyöt, kuten lattia- ja maalaustyöt.

Palovahinkojen siivouksen toimenpiteet riippuvat tilanteen vakavuudesta. Tyypillisesti suoritamme nokipesun ja hajunpoiston alipaineistuksella ja hoidamme tarvittaessa myös muut siivoustoimenpiteet, kuten pintojen pesun. Palovahingon siivouksessa ei ole aina kyse ei ole suuresta tulipalosta. Usein pienen tulipalon ja nokihaitan aiheuttaja on viallinen sähkölaite, joka on aiheuttanut pienen palon ja käryn.

Ota yhteyttä

Soita päivystysnumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Palovahinkojen, kosteusvahinkojen ja muiden vahinkokohteiden siivous ja saneeraus

Palovahinkojen siivous asunnossa, jossa on sattunut esim. tulipalo viallisen sähkölaitteen vuoksi

Vuotovahinkojen siivous

Vesivahinkojen kuivatus

Kosteusvauriokohteiden siivous

Jälkitorjuntatyöt mm. palovahinko- ja vuotovahinko-kohteisiin

Saneeraustyöt vahinkokohteisiin

Viallinen ilmanvaihto
Ilmanvaihdon ongelma

Muut vahinkopalvelut