Avaimet käteen -purkutyöt Etelä-Suomen alueella

Olemme erikoistuneet erittäin vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan purkutöiden lisäksi haitta-ainekartoituksia, hajunpoistoja, lämpökäsittelyjä ja monia muita toimenpiteitä. Olipa työkohteena sitten vanha rintamamiestalo, rivitalo tai kerrostaloasunto, Optiman ammattilaisiin voit luottaa.

Teemme tapauskohtaisesti myös muita purkutöitä rakennuksiin, joten ota yhteyttä, ja selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun.

Purkutyön hinta muodostuu kohteen vaatimusten ja tarvittavien toimenpiteiden perusteella. Asiantuntijamme tekee kohteeseesi maksuttoman kartoituskäynnin, ja antaa samalla arvion purkutyön hinnasta.

Asennustyöt pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella

Oletko tekemässä remonttia, ja vanhat kiintokalusteet pitäisi purkaa uuden tieltä? Puramme myös esim. vaatehuoneita, ja väliseiniä.

Hoidamme erikseen sovittuna samassa paketissa myös erilaiset asennustyöt, joiden ansiosta kiinteistösi on nopeasti jälleen asumisvalmis.

  • kiintokalusteiden asennukset, kuten
  • vaatekaapit, peilikaapit, kph-kaapistot ja tasot
  • keittiön kiintokalusteet, ja työtasot sekä saarekkeet
  • kodinkoneiden irrotus esim. uuden keittiön tieltä
  • kodinkoneiden asennus esim. keittiön uusimisen yhteydessä
  • kylpyhuoneen kaluston uusiminen ja asennus
  • remontin LVI- ja sähkötyöt

Hoidamme sinulle avaimet käteen -ratkaisun, jonka ansiosta voit itse keskittyä asunnon sisustuksen suunnitteluun ja muihin asioihin, sillä aikaa, kun me teemme asuntosi kokonaisvaltaiset purku- ja asennustyöt.

Kaikissa purkutyökohteissamme on ammattitaitoinen henkilöstö ja työn vaatimat pätevyydet. Suoritamme purkukohteista asianmukaiset raportoinnit haitta-ainekartoituksineen, ja raportoimme isännöitsijälle asian vaatimalla tavalla. Asbesti- ja homepurkutöistä teemme aina asianmukaisen työsuunnitelman, jossa ilmenee tilan suojaus ja henkilöstön suojaustaso.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5525 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Muut saneerauspalvelut