Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueilla

Palvelemme esimerkiksi häätöasuntojen, kuolinpesien ja palveluasuntojen tyhjennyksissä ja tehopesuissa. Olemme erikoistuneet hyvin vaikeisiin ja haastaviin kohteisiin. Meiltä raivaussiivouksia tilaavat muun muassa isännöitsijät, sosiaaliviranomaiset ja kuolinpesien edustajat, sekä toki aivan yksityishenkilöt.

Kartoitamme kohteen veloituksetta, ja teemme sinulle tarjouksen, joka sisältää valokuvadokumentoinnin kohteesta. Suositamme kaikki tarvittavat toimenpiteet, joita esim. ns. ”hamstraajan” asunnon tyhjennyksessä voivat olla hajunpoisto otsonoimalla ja tupakan hajun poisto.

Tuotamme myös raivauskohteiden saneerauksia, ja useimmiten kaltoin kohdelluissa asunnoissa tyhjennyksen yhteydessä poistamme vaatekaapistot, pilaantuneet jääkaapit ja hellat sekä esimerkiksi vahingoittuneen lattialaminaatin. Toimitamme myös hyväkuntoisia huonekaluja kierrätyskeskuksiin.

Teemme kaikki tarvittavat ilmoitusvelvoitteet isännöitsijälle asunnon mahdollisista purku- ja muutostöistä. Raportoimme tilaajalle ja isännöitsijälle myös asunnon tyhjennyksen yhteydessä havaituista laajentuneista vahingoista, kuten putkivuodoista, viemäritukoksista, sähkölaitteiden toimimattomuuksista tai vaarallisista kytkennöistä.

Olemme saanet kiitosta nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelustamme. Palvelemme pääkaupunkiseudun sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden lisäksi tapauskohtaisesti myös muualla Etelä-Suomessa. Ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita asiakaspalvelunumeroon 080 015 5535 tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

[contact-form-7 id=”238″]

Muut saneerauspalvelut