Asiakkainamme on tukiasumistoimintojen järjestäjiä ja palveluasumisyksiköitä. Meiltä tilaavat myös isännöitsijät, sosiaaliviranomaiset ja kuolinpesien edustajat, sekä toki aivan yksityishenkilöt. 

Kartoitamme kohteen veloituksetta, ja teemme asiakkaalle tarjouksen joka sisältää valokuvadokumentoinnin kohteesta. Suositamme asiakkaalle kaikki tarvittavat toimenpiteet, joita esim ns. ”hamstraajan” asunnon tyhjennyksessä voivat olla hajunpoisto otsonoimalla, tupakkapesu, ja kph:n sitruunahappopesu. 

asunto joka kaipaa tyhjennyspalvelun
asunto täynnä roskaa

Tuotamme myös raivauskohteiden saneerauksia, ja useinmiten kaltoin kohdelluissa asunnoissa tyhjennyksen yhteydessä lähtee lavalle rikottu vaatekaapistot, pilaantunut jkp ja hella, sekä esim vahingoittunut lattialaminaatti. Välillä tyhjennyksien yhteydessä puretaan keittiökin, kun tiedetään että se menee kuitenkin uusiksi. 

Optimasiivous Oy tekee kaikki tarvittavat ilmoitusvelvoitteet isännöitsijälle asunnon mahdollisista purku ja muutostöistä. Raportoimme tilaaja ja isännöitsijää myös asunnon tyhjennyksen yhteydessä havaituista laajentuneista vahingoista, kuten putkivuodot, viemäritukokset, sähkölaitteiden toimimattomuus tai vaaralliset kytkennät jne. 

Asiakkaamme ovat myös tilanneet huoneiston säästettävän irtaimen pakkaus ja välivarastointi palvelua. Toimitamme myös hyväkuntoisia huonekaluja kierrätyskeskuksiin. 

Palvelemme Häätöasuntojen tyhjennyksissä, Kuolinpesien tyhjennyksissä, Tukiasuntojen ja palveluasuntojen tyhjennyksissä ja tehopesuissa. 

Olemme saanet kiitosta nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta !

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.