Vahinkopalvelu

Palvelumme on ammattitaitoista, koska kaikki työntekijämme ovat kiinteistöalan ammattilaisia. Palveluumme kuuluu kohdekohtaisten palveluraporttien laatiminen kohteiden kuvadokumentoinnilla.

Palveluumme kuuluu mm:

 • Vesivahinkojen jälkeiset kuivatukset ja pintojen desinfioinnit
 • Tulipalohuoneistojen nokipesut ja hajunpoistot alipaineistuksella
 • Graffitien poistot ja sirpalesiivoukset
 • Kalmanhajun poistot alinpainestuksella ja otsonoinnilla
 • Käytössämme on tehokas kuivatus- ja hajunpoistokalusto sekä laadukkaat vahinkopaikan eristämis- ja suojaamismateriaalit

Saneerauspalvelumme

Toteutamme saneeraustyöt yhteistyökumppanimme kanssa, jolla on kahdenkymmenenvuoden kokemus saneerauksista. Me Optimassa hoidamme kohteen purku-, puhdistus-, hajunpoisto- ja kuivatustyöt.

Yhteistyökumppanimme hoitaa maalaukset, asennukset, kosteantilantyöt ja sähköasennukset.

Taloyhtiöille/isännöitsijöille toimitamme asianmukaiset saneerausraportit. Kaikilla saneerauksilla on luonnollisesti asennus-/laitetakuut.

Saneerauksiin ja muihin isoihin projekteihin on mahdollista saada rahoitussopimus. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Tupakka-, kalma- ja palohuoneistojen saneeraukset
 • Lattioiden purku, seinien purku, keittiön purku
 • Huoneistojen sulkumaalaukset
 • Keittiöiden asennukset
 • Lattioiden asennukset
 • Sähkö- ja kosteantilantyöt

Vesivahingon jälkitorjuntatyöt

Kuinka toimia vahingon sattuessa?

Ensimmäisenä varmista vahingoittuneen tilan (kastuneen) sähkölaitteiden sulkeminen.
Jos esimerkiksi pesutilojen yhteydessä oleva pukeutumishuone ”lilluu” viemärijätteessä, niin älä lähde irrottelemaan tilassa olevia jatkojohtovirityksiä ja laitteita seinäpistokkeistaan, vaan mene suoraan sähköpääkeskukseen, josta irrotat vahingoittuneen tilan sähkön syötön kokonaisuudessaan.

Kun odotat ammattilaisten paikanpäälle tulemista, niin ainoa tehtäväsi on padota mahdollinen vuotoalue niin hyvin kuin se on mahdollista. Jos kyseessä on putkirikko ja omakotitalo tai muuten tunnet kiinteistön veden syötön, niin voit mahdollisuuksiesi mukaan sulkea vedensyötön, jotta laajemmalta vahingolta vältytään.

Vahingoittuneet rakenteet

Tärkeintä on lietteen/veden imurointi suurtehoimureilla pois, ja mikäli kyseessä ” nostattanut” viemäri niin putkiston rassaus ja tukkeuman/vuotokohdan paikallistaminen.
Sen jälkeen aloitetaan vahingoittuneiden pintamateriaalien irrotus, kuten kynnykset, puupintaiset lattiamateriaalit, lattialistat, jne. Välipohjassa tapahtuneiden vahinkojen jälkitorjunta toimenpiteenä on välipohjamassojen purku, kuten lasivillat ja muut eristemassat.
Purkutöiden jälkeen rakennepinnoille kohdistetaan koneellinen kuivaus, joka kohteesta ja vahingon laajuudesta voi kestää vuorokaudesta jopa viikkoon. Kuivatettavassa tilassa on varmistettava hyvä ilmanvaihto, joka onnistuu erillisillä ilmantehostuslaitteilla.

Nopeus on Valttia

Mitä nopeammin kaikki edellä kerrotut toimenpiteet saadaan suoritettu sitä pienemmäksi vahingot jäävät, ja saneeraustoimenpiteiden kustannukset laskevat.
Me Optimassa olemme valmiita toimimaan 24/7 ja vasteaikamme on pääkaupungilla alle 2h.
Useimmiten kohteeseen saavutaan alle tunnissa tilauksesta.
Halumme palvella asiakasta parhaan mahdollisimman mukaan, laadimme kohteesta asianmukaiset raportit jatkotoimenpide suosituksineen.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.