Olemme erikoistuneet haastaviin siivous- ja vahinkokohteisiin.

Kalmasiivous, tulipalohuoneistot, raivaustyhjennykset ja erilaiset vahinkotilanteet ovat meille omiamme. Haluamme antaa alalle jotain uutta, kuten edustamamme kuivajääpuhdistusmenetelmän ja erilaiset hajunpoistomenetelmät.

Työmenetelmiä

Otsonointi ja alipaineistus

Käytämme alipaineistusta tulipalo- ja kalmakohteissa. Otsonointia käytämme akuuttien hajuhaittojen poistoon. Näitä ovat esimerkiksi savunhaju, kalmanhaju, tupakka huoneistot, suitsukeasunnot ja esimerkiksi kissanpissan hajun poistaminen. Tehokkailla laitteillamme hajuhaitat voidaan saada poistumaan täysin vain vuorokauden kestävällä otsonoinnilla.

Tupakkapesut

Pesemme tervanpoistoon tarkoitetulla aineella haastellisia tupakan pilaamia huoneistoja ja parvekkeita. Teemme tupakkahuoneistoihin otsonointeja ja tupakkahuoneistojen saneerauksia – aina lattioiden vaihdosta kotelomaalauksiin asti.

Höyrypuhdistus

Höyrypuhdistus on erittäin tehokas menetelmä. Tärkein ominaisuus höyrypuhdistuksessa on, ettei höyrypuhdistuksessa käytetä kemikaaleja. Käytämme höyrypuhdistusta esimerkiksi allergiasiivouksissa ja tupakkahuoneistoissa. Höyrypesin on näppärän kokoinen, minkä takia se ulottuu esimerkiksi pattereiden väleihin ja saa paineellaan välit puhdistumaan täysin. Voimme puhdistaa höyryllä myös esimerkiksi tekstiilipintaisia kalusteita.

Desinfiointi

Desinfiointeja tehdään erityyppisiin tiloihin ja tarpeisiin. Menetelmä on yleensä sumutetekniikka yhdistettynä kertakäyttöisten carita-liinojen käyttöön. Puhdistettavaan pintaan sumutetaan desinfiointiainetta ja pinta pyyhitään liinalla. Menetelmällä voidaan puhdistaa esimerkiksi noroviruskohteita tai eläinten loisebakteerin jälkeisiä huoneiston puhdistuksia. Virukset ja bakteerit häviävät huoneistosta desinfioinnin jälkeen kokonaan. Päivystyspalvelussa eritekohteita myös desinfioidaan sumutustekniikalla.

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.