Hajunpoisto menetelmiä on useita

Hajunpoisto kemiallisin menetelmin (OdorX-pesut)

Hajunpoisto otsonointimenetelmin

Hajunpoisto alipaineistuksella

Hajunpoisto kuivasavu menetelmällä

Yhtiöllämme on käytössä aikamme paras kalusto ja osaava kokenut henkilöstö ratkaisemaan erityyppisiä hajunpoisto ongelmia.

Esimerkkejä asiakastapauksista

”Isännöitsijä on tilannut kartoituksen kolmikerroksisen 70-luvun kerrostalon alapohjasta heijastavan hajuhaitan kartoittamiseksi. Hajuhaitta paikannettiin toimestamme, ja hajunaiheuttaja kuollut rotta poistettiin, jonka jälkeen alapohjaan toteutettiin kuivasavu menetelmällä hajunneutralisointi.”

”Asunnon omistaja on havainnut vuokralaisen tupakoineen asunnon parvekkeella ja lasitettu parveke pitäisi saada hajuttomaksi ennen uusien vuokralaisten tulemista. Kohteessa tehtiin OdorX menetelmällä kaikkien pintojen pesu. Lopputuloksena puhdas ja hajuton parveke.”

”Hajunpoisto keittiössä kärähtäneen leivänpaahtimen vuoksi tehtiin päivystystyönä. Toimenpiteessä odorX-pestiin savun vahingoittamat työtasot kaapistoineen ja lisäksi nestemäinen hajunsyöjä käsittely pinnoille.”

”Huoneistopalon jälkeinen rappujen alipaineistus ja palokerroksen rappujen, ovien, ja seinien nokipesu sekä odorX-pesu. Työ tehtiin yöllä päivystysaikaan. Tehdyllä työllä vältettiin ettei aamulla rappusissa liikkuvat ihmiset sotke itseään nokeen ja altista itseään palokaasu jäämille.”

”Kerrostalon kellaritiloissa oli kaatunut 10 l Bensakanisteri, hajun poistamiseksi tehtiin odorX-pesu ja kahden käytävän kemiallinen hajunpoisto kuivasavu menetelmällä.”

Tupakan hajun poisto

Yhtiömme tarjoaa hajun poistamista tupakan hajuhaitoista kärsiville asunnoille, irtaimille ja ajoneuvoille
  • Tupakkahuoneistot jakautuvat kolmeen kategoriaan. On ne asunnot, joissa on poltettu esimerkiksi vain parvekkeella, tai satunnaisesti tuuletusikkunasta.
  • On ne asunnot joissa on poltettu satunnaisesti sisätiloissa mutta vähintään puolen vuoden ajan.
  • Sitten on ne asunnot joissa on poltettu sisätiloissa pitkään, vuosia ja kaikissa asunnon tiloissa.

Helpoimpiin asuntoihin riittää pelkkä otsonointi ja paikallinen OdorX-pesu, jossa pesutoimenpiteet kohdistetaan ainoastaan uskottuun tupakointipaikkaan, kuten liesituuletin, tuuletusikkuna, parveke jne.

Pitkäaikaisissa parveke tupakointikohteissa tehdään koko parvekkeelle OdorX-tervapesu ja käytetään höyryä parvekelasitusten kiskoihin sekä muihin vaikeisiin paikkoihin.

Varsinaisia kokonaisvaltaisia tupakan tervan (nikotiinin) valutuspesuja tehdään asuntoihin joissa seinät ja katto ovat jo aivan ruskeana. Näissä kohteissa alipainepesurilla pestään pinnat, ja pesuri kerää itseensä tupakantervan. Sen jälkeen kohteessa toteutetaan otsonointi, ja sen jälkeen huoneiston sulkumaalaus Akrostop maalilla. Teemme sulkumaalauksia ammattitaitoisen yhteistyötiimimme kanssa ( ETELÄSUOMEN ASUNTOPALVELUT OY ). Sulkumaalata voidaan myös ovet, ovenkarmit, kaapistot, ikkunapuitteet, patteristot jne..

Esimerkkejä asiakastapauksista

”Vuokranantaja soittaa meille ja pyytää arvioimaan asunnon tupakanhajun lähteen. Uusi vuokralainen on valittanut hajusta, ja haluaa pikaisesti tilanteesen ratkaisun. Palveluneuvojamme käy arviomassa asunnon, ja ilmenee että edellinen vuokralainen on polttanut parvekkeella ja wc:ssä. Kumpaankin tilaan tehdään OdorX-pesu ja wc:ssä myös sisä ja ulostulo ilman hormin puhdistus. Parvekkeen ovi ja tuuletusikkuna OdorX pestään sekä seinä ja kattopinnat.
Lopputulos hajuton ja uusi vuokralainen tyytyväinen.”

”Perikunta tilaa yksiöön jossa tuapkoitu 20vuotta kartoituksen, ja palveluneuvojamme tutustuu kohteeseen. Kohteelle päätetään tehdä täydellinen saneeraus. Huoneiston tapetit poistettiin, seinät ja katto OdorX-pestiin, seinät sulkumaalattiin, vaatekaapistot, ovet, ja ikkunakarmit sulkumaalattiin jälkeen OdorX-pesun. Lattiat ja lattialistat poistetaan ja kivivalu OdorX-pestään, minkä jälkeen tehtiin uudet asennukset. Keittiö purettiin täysin ja tausta OdorX-tupakkapestiin ja sulkumaalattiin. Kaikki hormistot kästeltiin venttiileinen, ja huoneistoon tehtiin ennen sulkumaalausta 2vrk otsonointi.”

Me emme koskaan sano ei, kuuntelemme, konsultoimme, autamme, ja olemme läsnä.